Combat Boots με χρώμα: Για να δώσετε girlie ύφος στο πιο hot trend της σεζόν!

Combat Boots με χρώμα: Για να δώσετε girlie ύφος στο πιο hot trend της σεζόν!

Ο καλύτερος τρόπος να εντάξετε με θηλυκότητα τα στρατιωτικά μποτάκια στο γυναικείο στυλ σας

Αρχικά τα άρβυλα προορίζονται για άντρες αλλά τις τελευταίες σεζόν και ιδιαίτερα την ερχόμενη σε ένα συνδυασμό του grunge, του punk και του ανδρόγυνου στυλ οι μπότες καθιερώθηκαν σαν το απόλυτο δυναμικό trend του χειμώνα που μας έρχεται.

Σορτσάκια, φορέματα, μίνι, στενά παντελόνια, φαρδιές καμπάνες: όλα βρίσκουν το ταίρι τους σε ένα ζευγάρι combat boots που απενοχοποιημένες πλέον δεν διστάζουν να περπατήσουν ακόμη και το κόκκινο χαλί.

Άνετες και φυσικά λειτουργικές ιδίως τους πιο κρύους μήνες, δίνουν στυλ και δυναμισμό στα outfits μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Είτε είμαστε fan του proper είτε μας αρέσει το πιο εναλλακτικό και punky στυλ, αυτή η χαμηλοτάκουνη δετή μπότα είναι η καταλληλότερη επένδυση για φέτος. Την έχουμε δει στα πιο ιδιαίτερα street style reports και σε όλες τις μεγάλες πασαρέλες- και παρά τον πρόσφατο πανικό είναι διαχρονικό κομμάτι που θα μπορείτε να φοράτε για πολλά χρόνια ακόμη.

Εμείς εντοπίσαμε υπέροχες αρβύλες Air Step σε πολύ ενδιαφέρουσες αποχρώσεις και φυσικά σε μαύρο, σε προσφορά, από τα Nak stores!

Θα τις βρείτε αποκλειστικά εδώ:

Shop Online @ nak.gr
Facebook.com/nakshoes

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τη νέα καμπάνια του οίκου BALLY για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012

Η εντυπωσιακή Miranda Kerr με πέδιλα Bally!

Η Mischa Barton με τσαντάκι Bally