Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah

Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah

Δείτε τα σχέδια που έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πιο πρόσφατη έρευνα αγοράς του Queen.gr

Μέσα σε δύο χρονιές, έχουν αναχθεί στο απόλυτο trend σε ό, τι αφορά τα αξεσουάρ. Οι γιακάδες έπαψαν προ πολλού να αποτελούν αντρική υπόθεση. Πλέον τους βλέπουμε παντού. Εκτός από τα πουκάμισα, τους καμαρώνουμε σε πουλόβερ, μπλούζες, φορέματα, μεμονωμένους, ακόμη και σε κολιέ! Μπορούμε εύκολα να τολμήσουμε ένα γιακά σε οποιοδήποτε ντύσιμο μας ταιριάζει ανανεώνοντας την εικόνα μας στο λεπτό δίνοντάς της ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό touch!

To αγαπημένο trend της εποχής το έχουν φορέσει όλες οι γνωστές fashionistas και κακά τα ψέμματα μπορεί να αναβαθμίσει τα περισσότερα outfits. Μπορούμε να επιλέξουμε το ιδανικό στυλ: rock, glam, grunge, punk, preppy και άλλα- προκειμένου να το ενσωματώσουμε στο look μας.

Πάνω από πολόβερ, με πουκάμισο, σε γυμνό λαιμό, με ένα απλό ακόμη τοπ μπορούν να σου δώσουν στυλ και να ανανεώσουν την εμφάνισή σου στο λεπτό.

Βρες τη δική σου ιδανική επιλογή, αφού ρίξεις μια ματιά στην photo gallery, και δεις τα πιο ωραία και οικονομικά κομμάτια που εντοπίσαμε στα Fullah Sugah!

Διαβάστε ακόμη:

Fullah Sugah: Το fashion bazaar του αγαπημένου μας, ελληνικού brand είναι γεγονός

Στα Fullah Sugah βρήκαμε τα ωραιότερα booties στις καλύτερες τιμές!

Κλέψε το υπέροχο denim-chic look της Ali Larter σε σούπερ τιμές!