Δαντέλα: 8 κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας!

Δαντέλα: 8 κομμάτια που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας!

Σέξι, κλασικό trend που αποπνέει μυστήριο και ρομαντισμό

Το goth στοιχείο επιστρέφει δυναμικά φέτος, το ίδιο και οι δαντελένιες λεπτομέρειες προσπαθώντας να φέρουν έναν αέρα ρομαντισμού και μυστηρίου στο στυλ της σημερινής γυναίκας. Η δαντέλα είναι πάντα sexy, προβάλλοντας όμως ταυτόχρονα ένα επιβλητικό τύπο γυναίκας που χαρακτηρίζεται από φιντέτσα.

Η δαντέλα μπορεί αν φορεθεί από μία απλή λεπτομέρεια σε μία μπλούζα, ένα καλσόν ή ακόμη και ένα γιακά - όσο και σε μία έξοδο υψηλών προδιαγραφών. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυναμικό, νοσταλγικό και stylish που να απογειώνει ταυτόχρονα τη θηλυκότητά μας από τη μάυρη δαντέλα... Διακριτικά ή πολύ sexy, ελαφρώς spooky καμιά φορά και λίγο ακριβή σαν ύφασμα, γίνεται ακαταμάχητη πάνω στο γυναικείο σώμα και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Επιλέξτε ένα total δεντελένιο look σε φόρεμα, ή ένα little black dress με δαντελένιες λεπτομέρειες, καλσόν σε διάφορα σχέδια, σορτσάκια από δαντέλα, μπλούζες και κολιέ από μακραμέ δαντέλα ή γιακάδες. Τολμήστε ένα μακό ή μάλλινο φόρεμα με λεπτομέρειες από μαύρη Chantilly ή μία φούστα σε φαρδιά ή στενή γραμμή ως το γόνατο. Πάρτε ιδέες ξεφυλλίζοντας τη photo gallery και τολμήστε!

Διαβάστε ακόμη:

O Matthew Williamson κλείνει τα 15 και το γιορτάζει με μία super Swarovski συνεργασία (video)

Do it like a Queen με ένα δαχτυλίδι Chevalier

Τα πιο μοδάτα collars από τα Fullah Sugah