Οι πιο ρετρό και funky τσάντες από την Dolce & Gabbana

Οι πιο ρετρό και funky τσάντες από την Dolce & Gabbana

Ο οίκος αφήνει πίσω τα σκούρα χρώματα και επιλέγει κάτι πιο χαρούμενο για την νέα σεζόν

Μετά από μία ιστορία συλλογών με πιο συντηρητικά σχέδια και πετυχημένες μεν, δοκιμασμένες δε συνταχές που επί σειρά ετών έχουν απήχηση στο κοινό, ο οίκος Dolce & Gabbana μαπίνει σε μία πιο συναισθηματική φάση έμπνευσης.

Για την ανοιξιάτικη κολεξιόν του 2013, κάνει στροφή στο παρελθόν και προτείνει χρώμα, βελονάκι, macrame, ethnic στοιχεία, ξύλο και χάντρες! Αφήνει πίσω για λίγο τα κλασικά και ίσως τελευταία αυστηρά σχέδια και δημιουργεί πιο εντυπωσιακές επιλογές που είναι αδύνατον να ξεφύγουν από την προσοχή μας.

Εγκαταλείπει το σταθερό και τολμά κάτι διαφορετικό, κάτι καινούριο με κλεφτές ματιές στο αγαπημένο παρελθόν. Αντί βέβαια να αναζητήσει την εύκολη λύση των πολύχρωμων prints το label επιλέγει ένα 3 D effect εστιάζοντας στην υφή περισσότερο. Ενδιαφέροντες συνδυασμοί στο χρώμα, απολαυστικά μοτίβα και ιδιαίτερες 60's γούνινες λεπτομέρειες εκτός από τις χάντρες, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που μας κερδίζουν!

Θα βρούμε satchels, totes, τσάντες για τον ώμο, clutches και κλασικές έντονες μονοχρωμίες που συναρπάζουν. Δείτε τις στην photo gallery και προετοιμαστείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Τι θα φορούσε ο Karl Lagerfeld αν ήταν γυναίκα; Ιδού η νέα του συλλογή!

O Andrej Pejic μιλά για τη σεξουαλικότητά του και την... αλλαγή φύλου!

Δημιουργήστε με κουτάλια, πιρούνια και... κρεμάστρες!