H Dolce & Gabbana μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

H Dolce & Gabbana μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Mε τη νέα συλλογή παπουτσιών που συνδυάζει crochet και macrame λεπτομέρειες

Η Dolce & Gabbana για φέτος έχει κάνει αισθητή την απόφασή της να αλλάξει και να κινηθεί διαφορετικά σαν εταιρεία επιλέγοντας μία πιο τολμηρή και διασκεδαστική οπτική στα αξεσουάρ. Αντί να εμμέινει στην κλαική συνταγή που την φέρνει στις πρώτες επιλογές σε designer brands τα τελευταία χρόνια, αλλάζει και καταφέρνει να εντυπωσιάσει.

Αντί να εστιάζει αποκλειστικά σε τεράστια τακούνια προτιμά προτάσεις περισσότερο φιλικές για τα γυναικεία πόδια που μπορούν να φορεθούν τόσο σε βραδινές εμφανίσεις, στο κόκκινο χαλί, αλλά θα δείχνουν το ίδιο στυλάτες και ξεχωριστές με ένα απλό jean.

Οι πλατφόρμες αποτελούν ακόμη hot τάση παρότι λόγω άνεσης πολλοί σχεδιαστές σκέφτονται να τις ανάξουν σε σταθερή αξία δίπλα στο κλασικό τακούνι, μιας και η σύγχρονη γυναίκα τις λετρεύει όσο τίποτα. Από τη συλλογή φυσικά δεν λείπει η γοητεία του στιλέτο, ούτε φυσικά και η άνεση των flat σανδαλιών. Μία μεγάλη ποικιλία από υφές, σχεδιαστικές δομές σε συνδυασμό με τα φωτεινά χρώματα μετατρέπουν τα παπούτσια της επόμενης σεζόν σε μικρά αριστουργήματα. Ο οίκος πειραματίζεται με κάτι νέο για τα δεδομένα του όπως είναι το crochet και το macrame και το αποτέλεσμα; Μαγικό!

Εντυπωσιακές και statement επιλογές δίνουν την ευκαιρία στις fashionistas να λάμψουν ενώ κλασικά και θηλυκά διαχρονικά σχέδια περιμένουν τις λάτρεις του toned down lady chic. Απολάυστε τα: Ξέρουμε είναι νωρίς ακόμη αλλά καλό είναι να παίρνουμε ιδέες για να είμαστε ένα βήμα μπροστά!

Διαβάστε ακόμη:
G-Star Raw: Το... δημοκρατικό demin brand που μας σκέφτεται όλους!

Τι θα φορούσε ο Karl Lagerfeld αν ήταν γυναίκα; Ιδού η νέα του συλλογή!