Ηοt trend: Maxi φούστα. Πώς να τη συνδυάσετε, κλέβοντας ιδέες από κορίτσια της διπλανής πόρτας

Ηοt trend: Maxi φούστα. Πώς να τη συνδυάσετε, κλέβοντας ιδέες από κορίτσια της διπλανής πόρτας

Δείτε τους μοναδικούς συνδυασμούς στη gallery

Μπορεί τις μίνι φούστες να τις αγαπάμε, χρόνια τώρα, αλλά αυτή τη σεζόν, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω στις maxi φούστες.

Αποτελούν ένα από τα πιο hot trends της σεζόν και όχι άδικα. Ας αφήσουμε πια κάτι και στη φαντασία των άλλων. Οι μακριές φούστες είναι άνετες, συνδυάζονται με τα πάντα και φυσικά κρύβουν κάθε ατέλεια. Τα σχέδια πολλά και τα χρώματα ακόμη περισσότερα. Μεγάλη αδυναμία έχουμε στις maxi φούστες με διαφάνεια που είναι sexy, καθώς και στις ασύμμετρες, που αποκαλύπτουν το μπροστινό μέρος των ποδιών μας και κρύβουν σωστά το πίσω!


Πως θα τις συνδυάσετε; Το πρωί με ένα απλό t-shirt, ένα καρό πουκάμισο από πάνω και φυσικά τις άνετες αρβύλες ή τα μποτάκια σας. Όσο για το βράδυ, επιλέξτε μια μονόχρωμη μπλούζα ή πουκάμισο φορεμένο από μέσα, ζεσταθείτε με τη γούνα ή το δερμάτινο jacket σας και κλειδώστε το σύνολό σας με ψηλοτάκουνα booties. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Οι maxi φούστες αποπνέουν αέρα και αν αγοράσετε μία, σίγουρα θα τρέξετε να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας με περισσότερες

Δείτε στη gallery τις φωτογραφίες και πάρτε μαθήματα street style από κορίτσια της διπλανής πόρτας. Πόσο στιλάτες και χωρίς ένα σωρό βοηθούς να επιμελούνται την εικόνα τους. Αγαπάμε street style.

Στείλτε την απορία σας εδώ

Διαβάστε ακόμα:

Oops! Αυτό θα πει κακή στιλιστική μέρα για την Anne Hathaway!

Τσάντες: Το πάθος της Sarah Jessica Parker σε 20 φωτογραφίες!

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να κρατάτε την oversized τσάντα