Ξεκίνησαν οι βροχές. Οι πιο stylish γαλότσες από τα Fullah Sugah

Ξεκίνησαν οι βροχές. Οι πιο stylish γαλότσες από τα Fullah Sugah

Χρώμα, στυλ και προστασία από τον καιρό!

Οι γαλότσες έχουν ολόκληρη ιστορία από πίσω τους, η οποία ξεκινά από το 1817 όταν ο Arthur Wellesley, δούκας του Wellighton, από όπου προέρχεται το όνομα wellies για τις γαλότσες- ζήτησε απλά ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες περασμένες με κερί ώστε να κρατάνε τις κάλτσες του στεγνές κάθε φορά που πηγαίνει για κυνήγι ή να δει μια μάχη.

Μερικά χρόνια αργότερα, το 1852, ο Charles Goodyear - με τα γνωστά ελαστικά- ανακάλυψε μία σύνθεση καουτσούκ για να δημιουργήσει μπότες, αδιάβροχα, θερμοφόρεςκλπ, αντικείμενα δηλαδή που φυλάκιζαν θερμότητα και ήταν ελαστικά χωρίς να χάνουν το σχήμα τους. Οι wellies ξεκινησαν να φοριούνται από άντρες γυναίκες και παιδιά, για πρακτικούς μόνο λόγους ως αγρότες, ψαράδες ή τις κρύες βροχερές ημέρες. Μέχρις ότου η ανάγκη για στυλ και προστασία χτύπησε την πόρτα των μεγάλων οίκων που τις αποθέωσαν. Τις τελευταίες σεζόν, μάλιστα, τις τιμάμε δεόντως έχει δεν έχει χιόνια ή βροχή. Εκτός από εξαιρετικά πρακτικές είναι πια τόσοι stylish που μας αρέσει να τις φοράμε από το πρωί ως το βράδυ με κάθε συνδυασμό, ακόμη και στο γραφείο και να είστε και πάλι κομψές. Δοκιμάστε να τις φορέσετε με οπάκ καλσόν, κοτλέ σορτσάκι ή βερμούδα και πουλόβερ με μακριά ζακέτα από πάνω.

Ακόμη και με girly φορεματάκια και φούστες, δείχνουν υπέροχες. Φορέστε τις με ντένιμ παντελόνια σωλήνα ή υφασματινα σε carrot styleακόμη και με φόρμες, ενώ μας αρέσουν με σορτσάκια και ψηλές κάλτσες τις πιο ζεστές μέρες. Τα χρώματα και τα στυλ είναι πολλά, ενώ τολμήστε και τα πιο καινούρια γαλοτσάκια που θυμίζουν ankle boots.

Δείτε τις πιο ωραίες και οικονομικές που βρήκαμε στα αγαπημένα μας Fullah Sugah και βάλτε τις στην γκαρνταρόμπα σας για ένα στεγνό, ζεστό και στιλάτο χειμώνα! Mπορείτε να τις βρείτε εκτός από τα καταστήματα και στο www.fullahsugah.gr.

Διαβάστε ακόμη:

Η σωστή all-day bag από τα Fullah Sugah

Τα printed πουκάμισα Fullah Sugah

Επιλέγοντας την σωστή ζακέτα!