Καπέλο το χειμώνα; Μα φυσικά!

Καπέλο το χειμώνα; Μα φυσικά!

Για στυλ που ξεχωρίζει και στις χαμηλές θερμοκρασίες

Καουμπόïκα, με επιρροές από τα '20s, fedora, gaucho και όχι μόνο: Όλα είναι στη μόδα φέτος, ιδανικά για να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες μία μέρα που τα μαλλιά μας δεν λένε να συμμορφωθούν καθώς και να μας προστατέψουν από το κρύο. Πάνω από όλα όμως φέτος τα καπέλα, εκτός από χρηστικό αξεσουάρ αποτελούν το αγαπημένο statement των fashionistas.

To καπέλο επιβάλλεται και παρότι οι περισσότερες γυναίκες- ιδίως στην Ελλάδα δεν τολμούν να το τιμήσουν- εμείς σας το προτείνουμε και είμαστε σίγουροι πως αν το δοκιμάσετε δεν θα το μετανιώσετε ενώ θα αφήσετε το στυλ σας να κλέψει την παράσταση! Επιπλέον, δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μία περιουσία. Τα Fullah Sugah έχουν λανσάρει μία ιδιαίτερη συλλογή από καπέλα που θα ολοκληρώσουν το χειμερινό σας look με στυλ, σε σούπερ τιμές. Σε όποια λοιπόν, κατηγορία και αν ανήκει το καπέλο που σας αρέσει, πάρτε μικρά βασικά tips για το πώς να το φορέσετε:

Το καουμπόïκο καπέλο ταιριάζει ιδανικά με ένα κοντό σακάκι και δερμάτινα γάντια. Επίσης ταιριάζει πολύ με κομμάτια που έχουν φερμουάρ. Αν το επιλέξετε φροντίστε να το συνδυάσετε με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα. Φυσικά δεν θα εμφανιστείτε στο γραφείο με το συγκεκριμένο καπέλο. Μπορείτε όμως να το φορέσετε σε ένα μουσικό φεστιβάλ ή σε μία εκδρομή στην εξοχή.

Τα καπέλα τύπου '20s, ή αλλιώς Cloche, ήρθαν ανανεωμένα από παλιές δεκαετίες για να αναδείξουν τη γοητεία και θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Ταιριάζουν υπέροχα με chic φούστες και φουστάνια (αυτά που διαγράφουν το σώμα), ανδρόγυνα κοστούμια και ιδιαίτερα με ταγιέρ. Τα μεσάτα μακριά ή midi παλτό και οι καμπαρντίνες ολοκληρώνουν το look. Μην ξεχνάς ότι σε αυτό το στυλ ταιριάζουν πολύ τα δερμάτινα γάντια για super extra style. Οι έξτρα θηλυκές μπότες και γόβες κρίνονται απαραίτητες.

Τα καπέλα fedora ταιριάζουν με όλα τα ρούχα. Είναι άκρως θηλυκά αν τα φορέσετε με ένα φόρεμα που έχει έντονα prints και θα είναι υπέροχα αν προτιμήσετε ένα ανδρόγυνο look, όπως και να έχει είναι τα πιο ευκολοφόρετα. Αρχικά σχεδιάστηκαν για άνδρες, αλλά τώρα τα προτιμούν πολύ και οι γυναίκες.


Τα πλατύγυρα καπέλα σε αργεντίνικο Gaucho style είναι ιδιαίτερα και αρκετά στιλάτα, όχι όμως για να τα φορέσετε στην καθημερινή σας ζωή. Είναι για πιο επίσημες εμφανίσεις τύπου κόκκινο χαλί και συνδυάζονται με επίσημο αυστηρά ένδυμα ή κοστούμι...

Τα καπέλα θα τα βρείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Στα Fullah Sugah το χριστουγεννιάτικο shopping έχει ήδη ξεκινήσει!

Ξεκίνησαν οι βροχές. Οι πιο stylish γαλότσες από τα Full

Η σωστή all-day bag από τα Fullah Sugah

ah Sugah