Στα Doca βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια για στυλάτες χειμερινές εμφανίσεις

Στα Doca βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια για στυλάτες χειμερινές εμφανίσεις

Chic, ζεστές και οικονομικές επιλογές που δεν πρέπει να λείψουν από καμία γκαρνταρόμπα

Με τον υδράργυρο να πέφτει ολοένα και πιο χαμηλά, το layering γίνεται κάθε μερά και πιο απαραίτητο στοιχείο των χειμερινών εμφανίσεών μας. Το μυστικό για άψογο στυλ, ειδικά τον Χειμώνα, είναι τα κλασικά κομμάτια, σε basic και γήινα χρώματα, που επιτρέπουν να εμφανιζόμαστε πάντα προσεγμένες, ενώ συνδυάζονται πανεύκολα. Στα Doca βρήκαμε τα βασικά κομμάτια- κλειδιά, που δεν πρέπει να λείψουν από καμία γκαρνταρόμπα fashionista που σέβεται τον εαυτό της.

Μία πλεκτή μπλούζα- φόρεμα, μπορεί άνετα να συνδυαστεί με skinny jeans ή κολάν και να εντυπωσιάσει κρατώντας, ταυτόχρονα, την απαραίτητη θερμοκρασία που θα μας επιτρέψει να βγούμε έξω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η κλασική, μαύρη daybag είναι απαραίτητη για τις καθημερινές εμφανίσεις μας ενώ μπορεί να κρατηθεί από το πρωί ως το βράδυ, τις ημέρες που η έξοδος για ποτά μετά το γραφείο επιβάλλεται.

Τα γάντια είναι ένα αξεσουάρ από την φύση του λίγο «χοντροκομμένο» το οποίο, όμως, τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες προφυλάσσει τα χέρια μας. Η κομψότερη επιλογή είναι ένα ζευγάρι σε εκρού χρώμα, από καπιτονέ ύφασμα, που παραπέμπει στις κομψές δημιουργίες του οίκου Chanel.

Όσον αφορά το κεφάλι αλλά και τα αυτιά μας (γιατί κι αυτά παγώνουν) ένα πλεκτό σκουφί- τυρμπάν εκτός από πανέμορφο και επίκαιρο είναι η πιο chic επιλογή.

Διαβάστε ακόμα:
Τα earmuffs από sheepskin του brand Doca
Στιλάτα και απαραίτητα αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το look σας από την Doca
Ό, τι χρειάζεσαι για να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχη από τη DOCA!