Δείτε live την μετατροπή απλών ρούχων σε έργα τέχνης (βίντεο)

Δείτε live την μετατροπή απλών ρούχων σε έργα τέχνης (βίντεο)

Μυηθείτε στα μυστικά της μεταποίησης με τον Holy Mustache

Για πρώτη φορά το HOLY MUSTACHE SHOWROOM εκθέτει στο κοινό το 'UPCYCLED' VINTAGE ATELIER του. Ο Holy Μustache και η κρυφή συνεργάτιδα του M........... σας περιμένουν για να σας μυήσουν στα μυστικά της μεταποίησης και να δείξουν πόσο απλό είναι να κάνετε μόνοι σας τα πρώτα βήματα για να φτιάξετε τις δικές σας δημιουργίες. Δείτε live την μετατροπή απλών ρούχων σε έργα τέχνης, κάνετε επιτόπου προσαρμογές σε ρούχα που έχετε αγοράσει και παραγγείλτε τα δικά σας μοναδικά μεταποιήματα μέσα απο μια μεγάλη γκάμα vintage υφασμάτων που έχουν επιλεχθεί ένα ένα για αυτόν τον σκοπό. Ο Holy επίσης παρουσιάζει μια μεγάλη και ποικίλη συλλογή από vintage ρούχα, χρηστικά αντικείμενα, δίσκους βινυλίου και αξεσουάρ τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας με τιμές που ξεκινούν απο 3 ευρώ.

Παράλληλα το δεύτερο Vintage Loves Analogue της Αθήνας είναι πραγματικότητα και θα ανοίξει τις πόρτες του στις 26 και 27 Ιανουαρίου 12:00 με 22:00 στον 2ο όροφο της Παλλάδος 21, δίπλα στη πλατεία Ψυρρή Οι επιμέλητες της εκδήλωσης Ηoly Mustache, Joe Pe και Treasure House σας υπόσχονται ενα υπέροχο διήμερο γεμάτο νέες γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με την πεπαλαιωμένη και αναλογική κουλτούρα.

Φιλοξενούμενη καλλιτέχνιδα αυτήν την φορά είναι η εικαστικός Ειρήνη Καραγιαννοπούλου η οποία θα παρουσιάσει το έργο Immaterial (1 φιλμ- 22 soundtracks, διάρκεια 2' 30'' X 22 = 50') μια σειρά απο σκίτσα σε χαρτί σε μορφή animation.
Περιγραφή : Μαγικά καπέλα και υπερφυσικά τοπία μετατρέπονται σε φανταστικές αφαιρέσεις και συνθέτουν ένα μοναδικό έργο (animation) βασισμένο εξ' ολοκλήρου σε σχέδια σε χαρτί. Η μουσική του Γιάννη Σαξώνη αγκαλιάζει το έργο με ένα οικείο ηχητικό περιβάλλον και μια μοναδική λογική. Ο συνθέτης έχει δημιουργήσει ειδικά για το Immaterial, 22 διαφορετικά μουσικά κομμάτια (soundtracks) τα οποία θα παρουσιαστούν στο Holy Room σε επαναλαμβανόμενες προβολές των 50' καθ΄'ολη την διάρκεια της πρώτης μέρας της εκδήλωσης. Μοντάζ: Sandrine Cheyrol.

Ειδικά για τους επισκέπτες οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή διαδραστική κατάσταση. Τρεις πεπαλαιωμένες φωτογραφικές μηχανές σε άριστη κατάσταση, μια Αgfa-Paramat 1963, μια Zenit ET 1980 και μια Lomo Smena Symbol 1970 θα περιμένουν οπλισμένες στον χώρο της εκδήλωσης και μέσα απο αυτές μπορεί ο καθένας να πεί την δική του ιστορία για τους χώρους και το κτήριο της Παλλάδος 21 μεσα απο την δική του οπτική γωνία. Οι καλύτερες φωτογραφίες και ιστοριες θα επιλέγονται απο τους επιμελητές και θα χτίζουν σταδιακά ένα δυναμικό αναμνηστικό άλμπουμ στην δυκτιακή σελίδα του Vintage Loves Analogue (coming soon).

*Επίσης οι επισκέπτες θα μπορέσουν να θαυμάσουν ένα μεγάλο μέρος των προσωπικών συλλογών των τριών συλλεκτών/επιμελητών (συσκευές, ρούχα, χρηστικά και διακοσμητικά αντικέιμενα, αξεσουάρ, δίσκους βινυλίου, βιβλία κ.α.) απο της δεκαετίες του '90, '80, '70 εως '40 και να αποκτήσουν μοναδικά κομμάτια σε τιμές που ξεκινούν από 3 ευρώ.

Δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης και πάρτε μία γεύση...

Διαβάστε ακόμη:

Η Vanessa Paradis είναι το πρόσωπο της συλλογής Conscious της H&M
H Ελληνική μόδα ενώνεται με τη ΦΛΟΓΑ σε ένα φιλανθρωπικό μουσικό event