Supernova Glide 5: το νέο running παπούτσι της Adidas

Supernova Glide 5: το νέο running παπούτσι της Adidas

Η adidas παρουσιάζει το νέο απόλυτο running παπούτσι της για άψογη απορρόφηση κραδασμών

Είτε προπονείστε για τον επόμενο μεγάλο αγώνα, είτε για να ξεπεράσετε το προσωπικό σας ρεκόρ, η πέμπτη έκδοση του Supernova Glide συνδυάζει τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες της adidas, για να προσφέρει μια ξεχωριστή running εμπειρία σε όλες τις επιφάνειες και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Το παπούτσι ενσωματώνει την τεχνολογία FormotionTM που είναι εφάμιλλη με το σύστημα προσγείωσης των αεροπλάνων, και προσφέρει άνεση αλλά και απορρόφηση των κραδασμών. Η τεχνολογία FormotionTM, απορροφάει τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση του πέλματος στο έδαφος και προσαρμόζεται στο προσωπικό πάτημα του κάθε δρομέα.

Το Supernova Glide 5 διαθέτει επίσης την τεχνολογία Zonemotion, η οποία χάρη στο ελαστικό Continental στην εξωτερική σόλα, εγγυάται μέγιστη πρόσφυση, έλεγχο και σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και σε όλες τις επιφάνειες. Για την ακρίβεια, οι δοκιμές έδειξαν ότι το Zonemotion προσφέρει καλύτερη πρόσφυση σε υγρό έδαφος απ' ότι τα περισσότερα άλλα παπούτσια σε στεγνό.

Το Supernova Glide 5 ολοκληρώνει την ξεχωριστή running εμπειρία που προσφέρει, συνδυάζοντας τις επιτυχημένες τεχνολογίες της adidas: adiPRENE® για προστασία της φτέρνας, adiPRENE®+ για βελτιωμένη ώθηση και προστασία στο πρόσθιο μέρος του πέλματος, και το σύστημα Torsion® για μοναδική μηχανική υποστήριξη κατά τη μετατόπιση του βάρους από τη φτέρνα στα δάχτυλα.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή adidas Originals by Jeremy Scott

Η adidas αλλάζει όλα όσα ξέραμε για την κατασκευή των running παπουτσιών!