Valentine’s δώρο: Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της DOCA και κερδίστε μια υπέροχη τσάντα της αρεσκείας σας!

Valentine’s δώρο: Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό της DOCA και κερδίστε μια υπέροχη τσάντα της αρεσκείας σας!

Το καλύτερο δώρο για την γιορτή των ερωτευμένων είναι DOCA!

DOCA, ένας επίγειος fashion παράδεισος. Το απόλυτο μέρος για να βρει κάθε γυναίκα ό,τι λαχταράει. Στα Doca μπορείτε να βρείτε ό,τι λαχταράτε. Από τσάντες, κολιέ, σκουλαρίκια, παπούτσια, μέχρι κασκόλ, γάντια, φουλάρια και καπέλα.

Όλες οι γυναίκες είμαστε εθισμένες με τα αξεσουάρ και όχι άδικα, αφού αυτά από μόνα τους μπορούν να αποθεώσουν και το πιο απλό και μονότονο outfit. Φυσικά τα Doca έχουν ολοκληρωμένη σειρά ένδυσης και υπόδησης. Τι θα λέγατε για απίστευτα σχέδια σε οικονομικές τιμές; Η συλλογή F/W 2012-2013 μας ενθουσίασε. Λατρέψαμε όλες τις τσάντες, καθώς συνδυάζονται πανεύκολα με όλα. Η συλλογή θα καλύψει το γούστο ακόμα και του πιο απαιτητικού, καθώς η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη και τα χρώματα άφθονα.


Η ευκαιρία σας να κερδίσετε μια τσάντα της αρεσκείας σας έφτασε. Τα Doca εν όψει της γιορτής του Aγίου Βαλεντίνου, είπαν να σας χαρίσουν ένα δωράκι.
Ο τρόπος να το κερδίσετε απλός.

Πατήστε like στη σελίδα της Doca στο facebook, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό DOCA VS GAME κάνοντας like στην αγαπημένη σας φωτογραφία από την συλλογή DOCA FW 2012/13 και μπείτε στην κλήρωση, που θα γίνει σήμερα, για μια τσάντα DOCA της επιλογής σας.


Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Είτε είσαστε ερωτευμένες είτε όχι, ένα δωράκι νομίζουμε είναι ό,τι καλύτερο!

Πατήστε like και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό.

Εμείς επιλέξαμε μερικά από τα πιο hot items των Doca και σας τα παρουσιάζουμε στη gallery. Είναι όλα τέλεια. Εσείς ποιο θα κάνετε δικό σας;

Διαβάστε ακόμα:

Τα earmuffs από sheepskin του brand Doca

Στα Doca βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια για στυλάτες χειμερινές εμφανίσεις

Stylish και οικονομικά statement κολιέ από την Doca