Δείτε τα πιο fashion γυαλιά ηλίου για καλό σκοπό από την Tom's

Δείτε τα πιο fashion γυαλιά ηλίου για καλό σκοπό από την Tom's
Άλλη μία one for one συλλογή για εκείνους που το έχουν ανάγκη

H TOMS λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη δεύτερη γραμμή προϊόντων της, τα Γυαλιά Ηλίου TOMS. Με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, η TOMS θα βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη.

Tα τρία εμβληματικά σχέδια γυαλιών ηλίου της TOMS κατασκευάζονται στην Ιταλία. Κάθε σχέδιο έχει μια εικονική σχεδίαση με έμφαση στη λεπτομέρεια. Τα γυαλιά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One ™. Η πρώτη λωρίδα αντιπροσωπεύει τον αγοραστή των γυαλιών. Η λωρίδα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομο του οποίου θα βοηθηθεί η όραση και η μεσαία λωρίδα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά!

Ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, έψαχνε επί μήνες για το επόμενο προϊόν της εταιρείας της οποίας η φιλοσοφία είναι το One for One, και κατέληξε στα γυαλιά κάνοντας δημοσίως την αποκάλυψη σε εκατοντάδες οπαδούς στη Σάντα Μόνικα, δηλώνοντας: «Από το 2007, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο της TOMS One for One, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλα προϊόντα πέραν των παπουτσιών ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Η όραση είναι μια βασική ανάγκη. Η απώλεια της όρασης έχει μια δραματική επίδραση στη ζωή, την οικογένεια και το κοινωνικό κύκλο ενός ατόμου. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βγάζοντάς τους από το περιθώριο. Αντιμετωπίζουμε με ταπεινότητα τη θέση στην οποία βρισκόμαστε, και δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς την αφοσίωση και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων, από τους ιδιώτες εταίρους μας, τους καταπληκτικούς Giving συνεργάτες μας, τους αμέτρητους πελάτες μας, τους εργαζόμενους στην TOMS και φυσικά, την οικογένεια και τους φίλους μας παντού. Με τα Γυαλιά TOMS, αισθανόμαστε σαν να ξεκινάμε πάλι από την αρχή, και εξακολουθούν να υπάρχουν τόσα πολλά που έχουμε να δώσουμε.».

Με την αγορά ενός ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου TOMS, ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης θα βοηθηθεί σημαντικά σε συνεργασία με την εξειδικευμένη κλινική το Seva Foundation (www.seva.org). H TOMS εξασφαλίζει :
1. ιατρική περίθαλψη
2. παροχή γυαλιών οράσεως
3. χειρουργική επέμβαση καταρράκτη για αποκατάσταση της όρασης

Οι χώρες του Νεπάλ, του Θιβέτ και της Καμπότζη είναι οι πρώτες στις οποίες η TOMS θα προσφέρει βοήθεια. Για περισσότερα: www.TOMS.com/eyewear