H Converse παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Get Dirty

H Converse παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Get Dirty

Και μας προκαλεί να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο

«SHOES KEEP IT CLEAN-SNEAKERS GET DIRTY», είναι το moto της Converse για τη νέα της καμπάνια Get Dirty και τη συλλογή των All Stars Well Worn.. Τα Chuck Taylor ανανεώνονται για μια ακόμη φορά και μας κάνουν να τα αγαπήσουμε περισσότερο.

Το "Get dirty" είναι ένα σύνθημα που εκφράζει μια ολόκληρη φιλοσοφία πίσω από τα Converse. Τη διάθεση να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο, χωρίς να φοβάσαι μη... λερωθείς και να φτάσεις όσο πιο μακριά μπορείς με το δικό σου στυλ και χαρακτήρα, με τόλμη και ενέργεια μα πάνω απ' όλα αυθεντικότητα. Είναι ένας διαφιρετικός τρόπος έκρασης για τον καθένα που σημάδεψε όμως ολόκληρες γενιές. Σημάδια και ατέλειες που αποκτώνται στην πορεία, ακόμη και λεκέδες... αποτελούν την προσωπική ταυτότητα εκείνου που δεν διστάζει να βουτήξει στη ζωή και να τη δαμάσει.

Σε αυτό το ύφος βλέπουμε τα νέα Chuck Taylor All Stars, ειδικά επεξεργασμένα ωστε να έχουν το τέλειο "φθαρμένο" look. Άνετα και στυλάτα για ένα χαλαρό, γεμάτο ενέργεια grunge καλοκαίρι. Το φθαρμένο στοιχείο συμβολίζει την πορεία του label στο χρόνο ενώ κάθε ζευγάρι είναι ιδιαίτερο και μοναδικό. Τα γυαλιστερά και άψογα πράγματα δεν έχουν ψυχή και αυτό ακρβώς μας δηλώνει η Converse με αυτή τη vintage αισθητική που εκφράζεται μέσα από μια ευρεία χρωματική γκάμα της συλλογής Well Worn.

SHOES ARE BORING-WEAR SNEAKERS, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Karl Lagerfeld σκηνοθετεί film με πρωταγωνίστρια την Keira Knightley ως Coco Chanel

Δείτε τα πιο fashion γυαλιά ηλίου για καλό σκοπό από την Tom's

Μία παράξενη αντρική συλλογή για αγόρια που θέλουν αγκαλιές!