Dukas SS 13: Μια collection σκέτος πειρασμός!

Dukas SS 13: Μια collection σκέτος πειρασμός!

Η καλοκαιρινή συλλογή που θα σας αφήσει άφωνες

Dukas σημαίνει εγγύηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσετε παπούτσια του και να μη σας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Είναι πάρα πολύ άνετα και φυσικά πολύ stylish. Οι γραμμές και τα σχέδιά του πάντα μοναδικά. Τα ξεχωρίζεις από μακριά. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες celebrities τα λατρεύουν!


Αυτή τη σεζόν, ο διάσημος σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Η collection τα έχει όλα. Oι οpaque ρίγες από φυσικό δέρμα με 'marine' διάταξη και λεία φινιρίσματα σε 'talc' αποχρώσεις, συναγωνίζονται τις μυτερές, 'edgy' φόρμες και τις έντονες καμπύλες των Silhouettes τακουνιών. Τα χρώματα της άμμου και του παλ ροζ αποτυπώνονται πάνω σε suede αλλά και σε glossy υφές. Tα υπέροχα παπούτσια του κοσμούν αυστηροί φιόγκοι και διάφανες ψάθες. Σε αυτή τη συλλογή χρησιμοποιήθηκε όλη η χρωματική παλέτα. Τόνοι γήινου cognac, mediterranean terracotta και βελουτέ μαύρου, καθρεπτίζονται μέσα σε 'ζεστές' μεταλλικές επιφάνειες.


Λατρέψαμε τις απίστευτες AMPOULE γόβες, με τα silhouette μαύρα τακούνια. Σίγουρα ένα σχέδιο που δεν περνάει απαρατήρητο. Για άνετες βόλτες στην πόλη και στο νησί, επιλέξτε τις άνετες και stylish πλατφόρμες.


Δείτε όλα τα σχέδια στη gallery. Ποιο θέλετε να κάνετε δικό σας;

Μπείτε και δείτε τα μοναδικά σχέδια στο
dukas.com.gr

και κάντε like στη σελίδα του στο facebook