The Gucci Diamond Glitter Eyewear Collection: Τα νέα γυαλιά του οίκου Gucci... λάμπουν!

The Gucci Diamond Glitter Eyewear Collection: Τα νέα γυαλιά του οίκου Gucci... λάμπουν!

Aν μέχρι και σήμερα ψάχνατε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου ή/και οράσεως, μπορείτε να σταματήσετε. Μόλις τα βρήκατε!

Ο οίκος Gucci είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους οίκους μόδας των γυναικών παγκοσμίως, τόσο για το στυλ και την ασύγκριτη κλάση του όσο και το γεγονός πως ξέρει πάντα τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, σε ρούχα και σε αξεσουάρ. Και η νέα του συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013, επιβεβαιώνει και τις δύο αυτές αρχές του.

To μοτίβο Diamante προέρχεται από την καρδιά της παράδοσης του Gucci και αποτυπώνεται σε μία glitter εκδοχή, λαμπρύνοντας την συλλογή γυαλιών οράσεως και ηλίου του Οίκου για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2013: μία μοναδική συλλογή που δημιουργήθηκε για την διαχρονική, αισθησιακή και σοφιστικέ γυναίκα.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως Diamond Glitter, αντανακλούν τις παραδόσεις του Gucci, με μία νότα μοντέρνα και ιδιαίτερη. Τα νέα μοντέλα από Optyl, ένα σήμα κατατεθέν από ένα έξτρα ελαφρύ υλικό με απαράμιλλα χρωματικά αποτελέσματα, είναι φτιαγμένα με μοναδικές κατασκευαστικές τεχνικές.

Αυτό το εμβληματικό μοτίβο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Gucci και χρονολογείται από το 1930, όταν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στις αποσκευές του Οίκου. Το χαρακτηριστικό δικτυωτό μοτίβο που εμφανίζει μικρά συνδεδεμένα διαμάντια στους τόνους του σκούρου καφέ σε μπεζ φόντο, έγινε η πρώτη υπογραφή του Φλωρεντιανού Οίκου.

Το ίδιο πατρόν, με το κομψό και λεπτό του ύφος, διακοσμεί επίσης τη νέα συλλογή γυαλιών Gucci, η οποία περιλαμβάνει 6 μοντέλα ηλίου και 2 οράσεως. Τα μοντέλα Diamond Glitter εμφανίζουν το μεταλλικό GG λογότυπο στο αρχικό μέρος των βραχιόνων και βγαίνουν στις αποχρώσεις του μαύρου/χρυσού, καφέ/χρυσού, μπεζ/λευκό του πάγου, μπλε/ασημί, μαύρου/ασημί, Αβάνα/χρυσού, κόκκινου/χρυσού.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ Gucci, και στην Ευρώπη σε high-end οπτικά καταστήματα από τον Απρίλιο του 2013.