Hot trend: Cropped Tee. Πώς να φορέσεις το κοντό μπλουζάκι!

Hot trend: Cropped Tee. Πώς να φορέσεις το κοντό μπλουζάκι!

Η μόδα απαιτεί κοιλίτσα έξω. Εσύ τι θα κάνεις γι αυτό;

Το περασμένο καλοκαίρι ανέδειξε ένα ακόμη trend που εξακολουθεί να μας απασχολεί- ακόμη πιο έντονα και φέτος. Πάλι η κοιλιά και τα πλευρά μας έρχονται σε κοινή θέα, ενώ ολοένα και περισ΄΄οτερο δέρμα αποκαλύπτεται. Bra tops, bandeau με ντραπέ και κορσέδες μας πηγαίνουν πίσω στη δεκαετία των αντιθέσεων με πρωταγωνιστές τα κοντά, φαρδιά κομμένα με ψαλίδι, μπλουζάκια. Αναπολούμε όλοι τα σέξι 1990s ιδίως αν επιλέξουμε να συνδυάσουμε το cropped tee μας με ψηλόμεσο σετενό παντελόνι ή σορτς. Οι celebrities μάλιστα το τιμούν δεόντως...

cel

Κακά τα ψέμματα όμως το crop top trend δεν είναι γαι όλους, τουλάχιστον όχι σε όλες του τις μορφές καθότι αν δεν έχετε εντρυφήσει στο σμίλευμα των κοιλιακών σας όλο το χειμώνα, κομματάκι δύσκολο το βλέπουμε να εμφανιστείτε με μπουστάκι ή κορσέ κομμένο στο τελείωμα. Καλύτερα να αποκαλύψετε μέρος της κοιλιάς σας ή και καθόλου υιοθετώντας μεν το trend σε μπλουζάκια που είναι κοντά μπροστά και μακριά πίσω ή ασύμμετρα κοντά και ίσως λίγο πιο φαρδιά. Tο look του sexy schoolgirl look έχει συνδυστεί με την αγάπη για την άνεση, με αποτέλεσμα τόσο μεγάλοι οίκοι όσο και γνωστά labels να εμπνευστούν, προτείνοντας cropped T-shirts για όλα τα γούστα.

Ο Peter Som, ο Michael Kors, η Balenciaga, οι Current Elliott, οι Staff Jeans και Wildfox, ο οίκος Chloe και ακόμη περισσότερα ονόματα αγκάλιασαν το trend.

Δείτε μερικά cropped tees που εντοπίσαμε στο internet:

staf

-Wildfox Emily California summer T-shirt

-Enza Costa Cropped t-shirt

-Champs Elysees Crop t-shirt

-Staff Jeans αμάνικο κομμένο Milena

-CURRENT/ELLIOTT Cotton Freshman T-Shirt with Printed Stars in Worn Indigo

-Graffiti Tee

-Staff Jeans Loreta ασύμμετρο

-Chloé Embellished cropped crepe tank

-Haute Hippie Embellished crop tank

-Vilma Staff Jeans cropped grey top

-Staff Jeans Adel blue Happy tee

Διαβάστε ακόμη:

Το Queen.gr προτείνει: Το all day look της ημέρας!

Get the look: Λευκό, μπλε, κόκκινο για το απόλυτο στυλ της σεζόν