Carrera 2013: Μία νέα συλλογή γυαλιών, τέσσερις διαφορετικές φιλοσοφίες

Carrera 2013: Μία νέα συλλογή γυαλιών, τέσσερις διαφορετικές φιλοσοφίες

Η αγαπημένη μάρκα γυαλιών ηλίου και οράσεως επιστρέφει στις ρίζες της και μας παρουσιάζει την νέα συλλογή της για το 2013 που κλέβει τις εντυπώσεις.

H Carrera, η διεθνής εμβληματική μάρκα μόδας, ιδιοκτησίας του Safilo Group, επιστρέφει στις ρίζες της για να επαναφέρει και πάλι το "racing attitude" που είναι βαθιά εντυπωμένο στο DNA της: η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως αντανακλά την στιλιστική κληρονομιά της μάρκας, μέσω δυνατών θεμάτων του παρελθόντος, ανανεωμένη με μία διαχρονική αισθητική και διακοσμημένη με νέα χαρακτηριστικά στοιχεία, για ένα μοναδικό και διαχρονικό στυλ.

Τέσσερις διαφορετικές φιλοσοφίες σχεδιασμού χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της συλλογής 2013, αντανακλώντας την αυθεντική ταυτότητα της μάρκας:

CARRERA/ICONS: Εμπνεύσεις από την παράδοση – Αυτές οι δημιουργίες ενσωματώνουν τέλεια την στιλιστική κληρονομιά της μάρκας και αποτελούν την επανέκδοση των «καλύτερων μοντέλων ηλίου της Carrera», μοντέλα που έγραψαν ιστορία.Tο CARRERA 80 είναι ένα μεταλλικό μοντέλο ηλίου, επιτομή του racing πνεύματος της μάρκας, με το σχήμα του σε στυλ δάκρυ και τους ανταλλακτικούς πολωτικούς φακούς, για υψηλής ποιότητας όραση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.Tο "Victory C® Logo" ορατό στην μετώπη είναι μία αλάνθαστη χαρακτηριστική λεπτομέρεια και ένα νέο σύμβολο του διαχρονικού στυλ της μάρκας.
Η αδιάκοπη επιτυχία των εμβληματικών μοντέλων της μάρκας, όπως το CARRERA 6000, απλά συνεχίζεται: τώρα βγαίνει και σε νέα εκπληκτικά χρώματα, όπως κρεμ μετώπη με χρυσούς καθρέπτες και διάφανο γκρι με πράσινους καθρέπτες.

CARRERA/MUSES: Το αληθινό πνεύμα της μάρκας – Αυτές οι σοφιστικέ προτάσεις αντανακλούν το DNA της μάρκας, αποτελώντας μία συνεχιζόμενη ιστορία ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν. Το CARRERA 6002 μοντέλο από χειροποίητο τελείωμα στο ασετάτ, εμφανίζει ένα τετράγωνο σχέδιο με ελαφρώς στρογγυλεμένες άκρες με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως η μεταλλική γέφυρα στην μετώπη, οι χαρακτηριστικοί και μοναδικοί κυματοειδείς βραχίονες Carrera 6000, οι δυναμικές αποχρώσεις του μαύρου, καφετί/μπλε, χακί, καφέ, και γκρι/μπορντό, σε συνδυασμό με τους πιο προηγμένους φακούς καθρέπτες.
Τα νέα γυαλιά οράσεως επίσης εκφράζουν το πνεύμα της μάρκας: το CA6603 μοντέλο από ασετάτ διαθέτει μεγάλο τετράγωνο σχήμα και βγαίνει σε απαλές αποχρώσεις, από το μπεζ ως το γκρι και την Αβάνα.

CARRERA/CRAZE: Νέες σύγχρονες τάσεις – Σε αρμονία με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αυτά τα μοντέλα διαθέτουν μία νεανική, θηλυκή γοητεία, εμφανίζοντας τις πάντα επίκαιρες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της Carrera. Το μοντέλο ηλίου CARRERA 5001 έχει ένα μεγάλο σχήμα και μία vintage αλλά και μοντέρνα προσωπικότητα, που υπογραμμίζεται από φωτεινά χρώματα όπως, το πορτοκαλί, γαλαζοπράσινο και ρόζ, ενώ στο εσωτερικό αναδεικνύεται από το "Victory C® Logo" μοτίβο στο εσωτερικό των βραχιόνων.
Το CA5500 είναι ένα μεγάλο μοντέλο οράσεως από ασετάτ, που εμφανίζει ένα λαμπερό παιχνίδισμα χρωματικών αντιθέσεων, στους τόνους του μπλε, Αβάνα/Καφέ, ανθρακί και γκρι/πράσινο, αναδεικνύοντας τα λαμπερά μεταλλικά εφέ στους βραχίονες.

CARRERA/ACTIVE: Μία δυναμική προσωπικότητα – Μία δυναμική προσωπικότητα και ένα ευκολοφόρετο σχέδιο για αυτά τα υψηλής απόδοσης γυαλιά ηλίου που είναι ιδανικά για τις outdoor δραστηριότητες. Tο CARRERA 59 είναι ένα μεταλλικό μοντέλο ηλίου, έξτρα ελαφρύ και έξτρα άνετο χάρη στις λεπτομέρειες από καουτσούκ στους βραχίονες, το έλασμα που εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και τους πολωτικούς φακούς που παρέχουν εκπληκτική και χωρίς αντανακλάσεις γεμάτη ζωντάνια όραση. Ένα ιδιαίτερα ελαφρύ μοντέλο οράσεως είναι και το CARRERA 6209 με τετράγωνο σχήμα από ασετάτ/μέταλλο, διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε, μαύρο/κόκκινο και ριγέ γκρι.

Η συλλογή της Carrera διαθέτει μια δυνατή και αυθεντική προσωπικότητα: για δυναμικούς νέους ανθρώπους που αγκαλιάζουν εξ' ολοκλήρου τη ζωή και την ζουν στο μέγιστο.