Πώς θα ήταν αν βλέπαμε τον κόσμο μέσα από ένα καλειδοσκόπιο;

Πώς θα ήταν αν βλέπαμε τον κόσμο μέσα από ένα καλειδοσκόπιο;

Με αυτά τα γυαλιά ηλίου μπορούμε

Ο Brent Paul Pearson είναι ένας σχεδιαστής- καλλιτέχνης που ζει και εργάζται στο Λος Άντζελες. Ο Brent εφήυρε ή μάλλον κατασκεύασε τα πρώτα γυαλιά ηλίου με φακό καλειδοσκόπιο και τα ονόμασε 'Future Eyes'. Υποτίθεται πως είναι σχεδισμένα με σκοπό να αυξάνουν τις οπτικές δυνατότητες εκείνου που τα φοράει και όχι μόνο. Ο καλλιτέχνης υπόσχεται πως τα συγκεκριμένα γυαλιά μπορούν να διευρύνουν και τις νοητικές μας δυνατότητες!

Τα γυαλιά καλειδοσκόπιο μπορούν να μετατρέψουν την κοινή κατά τα άλλα οπτική των καθημερινών πραγμάτων γύρω μας σε μικρά θαύματα. Μπορούμε να θαυμάσουμε το τοπίο μέσα από πολλές διαστάσεις και να ταξιδέψουμε σε ένα πολύχρωμο ουράνιο τόξο, ξεφεύγοντας από αυτό που θεωρείται νορμάλ για το μυαλό μας. Τα Future Eyes αυξάνουν την εστίαση και κατά συνέπεια τη συγκέντρωση, κρατώντας το μυαλό σε εγρήγορση. Μας υπενθυμίζουν πως ο κόσμος ανταποκτρίνεται στη φαντασία μας και πως όλα γύρω μας μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να τα δούμε εμείς με άλλο μάτι.

Τα απλά κοστίζουν $40, ενώ τα πολύχρωμα $60. Ο Pearson παράλληλα τελειώνει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με εικόνες που έχουν τραβηχτεί πίσω από το φακό των 'Future Eyes'. Πάρτε μία γεύση μέσα από τις παραπάνω φωτογραφίες...


Διαβάστε ακόμη:

Το αντικείμενο του πόθου μας για αυτό το Φθινόπωρο: Τα wedge booties της Isabel Marant

Δώστε στις πλατφόρμες σας ό, τι σχήμα και χρώμα θέλετε με έναν 3D εκτυπωτή! (βίντεο)