Δείτε την εντυπωσιακή, φθινοπωρινή συλλογή DUKAS

Δείτε την εντυπωσιακή, φθινοπωρινή συλλογή DUKAS

Θηλυκότητα και στυλ επί ποδός

Ο διάσημος οίκος παπουτσιών DUKAS κάνει και πάλι τη διαφορά. Έντονα μυτερές φόρμες, ντύνονται με βελουτέ δερμάτινες υφές σε Electric-Mauve, Cipria-Blush και Deep-Black αποχρώσεις, ενώ τα Silhouette Heels απο μέταλλο μας ταξιδεύουν πίσω στα λατρεμένα και πάντα επίκαιρα τελικά, 80's.

Πολυτελή δέρματα, γυαλιστερά μεταλλικά décor, έντονες φόρμες και λεπτομέρειες υψηλής ραπτικής ξεχωρίζουν σε μαύρες ματ επιφάνειες δημιουργώντας τα πιο edgy Flats της φετινής σεζόν.

Ο DUKAS γνωρίζει πως το τακούνι είναι το απόλυτο αξεσουάρ που μπορεί να μετατραπεί σε φετίχ, αναδεικνύοντας τη πιο σέξι και όμορφη πλευρά μιας δυναμικής γυναίκας. Το Blush-Brush ντύνεται με δέρμα, πλαισιώνεται απο γυαλιστερό μέταλλο, ψηλώνει στα 14 cm, υπογράφεται διακριτικά απο τον Dukas και πρωταγωνιστεί ως γνήσιο Stiletto σε αυτή την πραγματικά ξεχωριστή συλλογή.

Το σχέδιο που φέρει τον όνομα 'Eve Heels', αφιερώνεται στην Evelyn H. Lauder, τη γυναίκα που υπήρξε πηγή έμπνευσης και πρότυπο για τον Dukas, ο οποίος ξέρει τι ζητά μια γυναίκα στα πόδια της.

Για περισσότερες πληροφορίες dukas.com.gr


Διαβάστε ακόμη:

Tα νέα βραχιόλια εκστρατείας ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού από την Estee Lauder και τον Δούκα είναι εδώ!

Dukas: τα τακούνια φετίχ της νέας σεζόν