Η UGG Australia καταπολεμά τις απομιμήσεις

Η UGG Australia καταπολεμά τις απομιμήσεις

Τι κάνει η εταιρεία για να μας προστατέψει και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς;

Η UGG® Australia συνεργάζεται με τις Αρχές, τα τελωνεία και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, προκειμένου να εντοπίζει και να αποτρέπει την διακίνηση προϊόντων- απομιμήσεων, διακόπτοντας τη λειτουργία ιστοσελίδων που πωλούν απομιμήσεις.

Η εταιρεία έχει προσθέσει στα προϊόντα που κυκλοφορούν από φέτος το φθινόπωρο μία νέα ετικέτα αυθεντικότητας. Κάθε αυθεντική μπότα ή παπούτσι της UGG® Australia φέρει ραμμένες στο εσωτερικό της αριστερής μπότας/ ή του αριστερού παπουτσιού δύο ετικέτες. Η μία περιλαμβάνει τις πληροφορίες για το προϊόν και η άλλη φέρει μία ιριδίζουσα λωρίδα που πιστοποιεί τη γνησιότητα του προϊόντος. Σε κάποιες περιπτώσεις τα αυθεντικά ζευγάρια της UGG® Australia φέρουν μαζί με την ετικέτα και ένα ιριδίζον αυτοκόλλητο αυθεντικότητας κολλημένο πάνω στο κουτί συσκευασίας τους.

*Αν δεν υπάρχει η δεύτερη ετικέτα με την ιριδίζουσα λωρίδα θα πρέπει να υπάρχει ένα αυτοκόλλητο αυθεντικότητας κάτω απ' το αριστερό παπούτσι. Σε κάποιες περιπτώσεις βρεφικών ή παιδικών παπουτσιών το ιριδίζον αυτοκόλλητο αυθεντικότητας είναι κολλημένο πάνω στην κάρτα που βρίσκεται μέσα στο κουτί τους.

Untitled
Untitledn

Για να μάθετε πώς ξεχωρίζουμε τις απομιμήσεις και πώς ελέγχουμε τη γνησιότητα των ετικετών UGG, κάντε κλικ και διαβαστε εδώ.

Για να μάθετε πώς ξεχωρίζουμε τις απομιμήσεις και πώς ελέγχουμε τη γνησιότητα των ετικετών UGG, κάντε κλικ και διαβάστε εδώ (http:/ /www.queen.gr/MODA/FASHION-NEWS/item/84697-pos-xehorizoyme-tis-aythentikes-ugg-apo-tis-apomimiseis).

Επειδή μόνο η προσπάθεια της UGG Australia να καταπολεμήσει τις απομιμήσεις δεν αρκεί, αν κι εσείς με τη σειρά σας πιστεύετε ότι επισκεφθήκατε κάποια ιστοσελίδα με προϊόντα- απομιμήσεις της UGG ή πληροφορηθήκατε την ύπαρξη κάποιου site, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία στο ακόλουθο e-mail: counterfeit@uggaustralia.com (βασική προϋπόθεση το e-mail που θα στείλετε να είναι στα αγγλικά). Ακόμη και αν έχετε υποψία ότι το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας είναι απομίμηση επικοινωνήσετε με το παραπάνω e-mail.

Τέλος, ακολουθούν κάποια links οργανισμών (κυβερνητικών και μη) που έχουν ως αντικείμενο την καταπολέμηση των απομιμήσεων και αν τα επισκεφθείτε θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φαινόμενο αυτό:

www.wewear.org

www.fakesareneverinfashion.com

www.designsfauxreal.com

www.a-cg.org

www.adviceguide.org.uk

www.IPRCenter.gov/referral

Όλοι μαζί, μπορούμε να προστατευτούμε από τις απομιμήσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Ugg: Σταθερή αξία που αντέχει στο χρόνο

Πώς ξεχωρίζουμε τις αυθεντικές UGG από τις απομιμήσεις;