Η πρώτη μας νικήτρια απέκτησε ένα total look Guess!

Η πρώτη μας νικήτρια απέκτησε ένα total look Guess!

Βρήκαμε μαζί το ιδανικό γιορτινό outfit

Η Πελαγία Λαζαρίδη, ήταν η πρώτη τυχερή που κέρδισε ένα outfit του label Guess, από το μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό του Queen.gr.

Τη συναντήσαμε στο ομώνυμο κατλαστημα που βρίσκεται στο Golden Hall και αφού αναλύσαμε τις ανάγκες τηςς, τις ελλείψεις της ντουλάπας και το γούστο φυσικα, ξεκινήσαμε την έρευνα για το κατάλληλο outfit.

Κινηθήκαμε στα πλαίσια ενός total black look. Η Πελαγία είναι ένα πολύ γλυκό και ιδιαιτέρως ψηλό κορίτσι που αγαπά το ροκ και grunge look. Προτιμήσαμε τα κομμάτια που θα αποτελέσουν το γιορτινό look να είναι ευκολοφόρετα, άνετα και συνάμα κολακευτικά ωστέ να τα ευχαριστηθεί όλο το χρόνο και σε αρκετές εξόδους, επίσημες και μη.

Ένα μαύρο αμάνικο φόρεμα, με κοψίματα στη μέση, λίγο πάνω από το γόνατο και μακρύ πίσω φάνηκε η κατάλληλη επιλογή. Τονίζει τα δυνατά της σημεία χωρίς να τη δυσκολεύει ή να διαγράφει. Η λεπτομέρεια της δερματίνης στο πάνω μέρος του έδινε ένα πιο wild twist και το έκανε ενδιαφέρον χωρίς να το βαραίνει. Επιλέξαμε ένα μαύρο τσαντάκι φάκελο με διακριτικά τρουκς σε gun metal απόχρωση και αποφασίσαμε νε φορέσουμε τελικά το φόρεμα με ankle boots που δεν ξεπερνού το ύψος του αστραγάλου με χαμηλό τακούνι. Η Πελαγία έχει λεπτούς αστραγάλους που όσο περισσότερο φαίνονται τόσο πιο καλλίγραμμο φαίνεται το πόδι της! Το look θα ολοκληρωθεί με οpaque καλσόν, ίσια μαλλιά και smoky make-up.

Ποια θα είναι η επόμενη; Ο διαγωνισμός συνεχίζεται!

Λάβετε μέρος εδώ!