Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με PANDORA!

Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με PANDORA!

Η γιορτινή περίοδος οδηγεί τους περισσότερους από εμάς στην αναζήτηση εκλεκτών προτάσεων για δώρα προς τα αγαπημένα και πολύτιμα πρόσωπα της ζωής μας. Τα κοσμήματα PANDORA αποτελούν το τέλειο δώρο για κάθε περίσταση αφού μπορούν να δημιουργηθούν ξεχωριστά και μοναδικά κομμάτια για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο.

Η συλλογή των μοναδικών κοσμημάτων PANDORA, που είναι φινιρισμένα με χειροποίητες λεπτομέρειες, περιλαμβάνει βραχιόλια, δακτυλίδια, σκουλαρίκια, μενταγιόν και ρολόγια, όλα κατασκευασμένα από αυθεντικά πολύτιμα υλικά όπως μασίφ ασήμι και χρυσό 14K, αλλά και ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους.

Δημιουργήστε λοιπόν το τέλειο δώρο μέσα από τη νέα χειμωνιάτικη, αλλά και ειδική χριστουγεννιάτικη συλλογή της PANDORA, με κοσμήματα που θα κάνουν ευτυχισμένη τη μητέρα σας, τη φίλη σας, την αδερφή σας, αλλά και εσάς την ίδια! Μοιραστείτε μαζί τους αξέχαστες αναμνήσεις, στιγμές χαράς, ή απλά δείξτε την ευγνωμοσύνη σας με το κατάλληλο σύμβολο μέσα από την τεράστια συλλογή PANDORA.

Ανακαλύψτε τη νέα εορταστική συλλογή και γιορτάστε τις χριστουγεννιάτικες στιγμές σας με λαμπερά, χαρούμενα και κομψά κοσμήματα που αποτυπώνουν τη μαγική ατμόσφαιρα της περιόδου. Διαλέξτε «ζεστά» μάλλινα γάντια, έναν Άγιο Βασίλη, μία λαμπερή χιονονιφάδα και συμπληρώστε τη δημιουργία σας με ένα «γλυκό» ζαχαρωτό!

Συνδυάστε τα σύμβολα της PANDORA που έχετε επιλέξει και φορέστε τα σε ένα βραχιόλι της PANDORA φτιαγμένο από μασίφ ασήμι (925), χρυσό 14 καρατίων, δέρμα ή ύφασμα για να δημιουργήσετε μια γιορτινή εικόνα που θα σας εκφράζει μοναδικά.

Βρείτε το τέλειο δώρο που θα ταιριάζει στο στυλ του παραλήπτη, αλλά και στην τιμή που επιθυμείτε, μέσα από την ειδική εφαρμογή της PANDORA στο www.pandora.net/gifts ή επιλέξτε μία από τις προτάσεις PANDORA, στο www.pandorashop.gr

Καλές γιορτές με PANDORA!