It's all about leather: Ακόμη ψάχνεις τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν;

It's all about leather: Ακόμη ψάχνεις τι να φορέσεις στο ρεβεγιόν;

Οι δερμάτινες λεπτομέρειες είναι το must των εορτών!

Τον τελευταίο καιρό τόσο οι εγχώριες και international celebrities όσο και τα γνωστότερα brands, μας εκπλήσσουν ολοένα και περισσότερο με ιδιαίτερες προτάσεις που ξεφεύγουν από το κλασικό στυλ του ρεβεγιόν το οποίο επέβαλε άκρως επίσημη βραδινή εμφάνιση. Το τελευταίο trend για εορταστικά looks προτείνει δερμάτινες λεπτομέρειες, αν όχι εξολοκλήρου leather outfits.

Ομολογούμε πως αυτή η εκδοχή κρύβει μία μια πολύ εκλεπτυσμένη αισθητική και μας εξυπηρετεί γιατί είναι ταυτόχρονα σέξι και δυναμική, χωρίς να μοιάζει υπερβολική και μπορεί να φορεθεί άνετα σε άλλες βραδινές εξόδους ή περιστάσεις που απαιτούν κάτι διαφορετικό. Το δέρμα επίσης, είναι ένα στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας που ποτέ δεν θα βγει εκτός μόδας. Τα leather-blocking κομμάτια κατά συνέπεια αποτελούν must have και είναι δίχως αμφιβολία επένδυση για την ντουλάπα μας.

Τι εννοούμε όταν λέμε leather-blocking; Παραδείγματος χάρη ένα φόρεμα από ζέρσεϊ, βαμβάκι ή μαλλί που είναι ραμμένο με διαφορετικά κομμάτια ύφασμα και ανάμεσα στα patches του έχει κομμάτια από δέρμα. Θα μπορούσε να είναι αυτό μία φάσα στο στήθος ή στο τελείωμα του φορέματος, λεπτομέρεια στα μανίκια ή στην κοιλιά. Ίσως και το μισό φόρεμα!

Αυτά τα φορέματα, δείχνουν υπέροχα τόσο με γόβες- σε μία πιο βραδινή προσέγγιση, όσο και με μπότες ή μποτάκια. Μπορούν να φορεθούν με καλσόν (οπάκ ή όχι), ακόμη και πάνω από στενό τζιν σωλήνα ή κολάν. Φυσικά, για να το συνδυάσετε θα επιλέξετε δερμάτινα παπούτσια και αξεσουάρ! Με βάση το μαύρο, θα δημιουργήσετε ένα απόλυτα glam-rock και σέξι σύνολο, ενώ μπορείτε να τολμήσετε και το γκρι ή μία ταμπά απόχρωση για κάτι διαφορετικό. Μην φοβηθείτε να συνδυάσετε μαύρο με ταμπά ή γκρί με μαύρο.

Στα αξεσουάρ, προτιμήστε απλά μεταλλικά statement κομμάτια με αποχρώσεις που συνδυάζουν χρυσό και ασημί ώστε να 'δέσετε' τα διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία της εμφάνισής σας που ενδεχομένως συνυπάρχουν στις λεπτομέρειες της τσάντας, των παπουτσιών , κλπ. Προσοχή: Αν φορέσετε κολιέ μην φορέσετε και βραχιόλια και το αντίστροφό. Επίσης, αν θέλετε να φορέσετε κάποιο κόσμημα, επιλέξτε μία τσάντα ή ένα παπούτσι με διακριτική μεταλλική λεπτομέρεια!

Μην ξεχάσετε να παίξετε με έντονο μακιγιάζ. Οι δύο προτάσεις μας; Ένονη γραμμή eye-liner και κόκκινο κραγιόν είτε smokey-eyes με μπορντώ χείλη.

Δείτε μερικά ενδιαφέροντα και οικονομικά κομμάτια που εντοπίσαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Doca εδώ και πάρτε ιδέες για εορταστικό στυλ και όχι μόνο!

Διαβάστε ακόμη:

Η Doca στο YouTube!

Διαλέξαμε τα πιο classy clutch bags των γιορτών και όχι μόνο!