Zara Dramov: Ο νέος σχεδιαστής που πρέπει να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σου!

Zara Dramov: Ο νέος σχεδιαστής που πρέπει να μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σου!

Η νέα "IT" bag είναι εδώ

Όλο και κάποιο νέο ταλέντο μπαίνει στον κόσμο της μόδας τον τελευταίο καιρό. Ένας νεαρός σχεδιαστής που ακολουθεί τα βήματα των Alexander Wang και Prabal Gurung, έχει κερδίσει την προσοχή των μεγάλων fashion editors.

Αποφοίτησε πρόσφατα από το California College of the Arts και ονομάζεται Zara Dramov. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του με το πολύ φρέσκο brand The Common Knowledge. Σχεδιάζει κυρίως τσάντες και το κάνει δίνοντάς τους τρισδιάστατη όψη. Η νέα του σειρά προς το παρόν έχει μόνο δύο σχέδια τα οποία έγιναν ανάρπαστα και επανακυκλοφόρησαν! Οι δύο τσάντες έχουν χαρακτηριστεί σαν απόλυτα must haves και είναι τόσο "basic" με την καλή έννοια που οι περισσότεροι λένε ότι είναι οι μόνες τσάντες που χρειάζεται κανείς.

Μπείτε στο site του για να βρείτε μια work-ready tote για όλες τις ώρες και μία πολύ στιλάτη και μίνιμαλ crossbody σε πολλά χρώματα. Οι τσάντες επίσης κυκλοφορούν με αποσπώμενο πουγκί με κορδόνι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν θήκη για το εσωτερικό όσο και σαν κάλυμμα. Κοστίζουν από $680 ή $480.

Διαβάστε ακόμη:

PFW: Τι να πρωτοσχολιάσουμε για τη χειμερινή συλλογή Miu Miu

Τα 10 παπούτσια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της!