Eyewear Floral: Η νέα συλλογή γυαλιών της Vogue, κερδίζει ακόμα και τις πιο απαιτητικές

Eyewear Floral: Η νέα συλλογή γυαλιών της Vogue, κερδίζει ακόμα και τις πιο απαιτητικές

Δεν είναι τυχαία τα αγαπημένα οπτικά των μεγαλύτερων celebrities

Από την δεκαετία του 1970 η Vogue eyewear εμπλουτίζει τη μόδα με νέες και πρωτότυπες δημιουργίες, πάντα στο πνεύμα της εποχής, και πάντα με πρωταγωνίστρια την παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ο ξεχωριστός χαρακτήρας τους, είναι αυτός που κάνει, τις πιο στυλάτες γυναίκες σε όλο τον κόσμο, που τις χαρακτηρίζουν η εξερεύνηση, το παιχνίδι, ο πειραματισμός με τα looks και τις τάσεις της μόδας, να επιλέγουν τα Vogue eyewear σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Φυσικά, τα γυαλιά ηλίου και όρασης Vogue, επιλέγουν οι πιο αγαπημένες stars του Hollywood- μεταξύ των οποίων και οι των Amy Adams, Katy Perry και Rooney Mara, ενώ πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας καμπάνιας των Vogue, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν είναι άλλη από την Eva Mendes.

Για τη σεζόν, η συλλογή που έχουμε ξεχωρίσει, δεν είναι άλλη από την Vogue Eyewear Floral , που απευθύνεται στις γυναίκες που απολαμβάνουν να πειραματίζονται με λεπτομέρειες και χρώματα. Τα σχέδια της συλλογής, συνδυάζουν αριστοτεχνικά τη φινέτσα της τεχνικής δεξιοτεχνίας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, και είναι φτιαγμένα από nylon, σε πρωτότυπες και μοντέρνες γραμμές. Ο στρογγυλός σκελετός και τα χαρακτηριστικά χρώματα, σε συνδυασμό με ένα ματ αποτέλεσμα που τραβάει τα βλέμματα, δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο εφέ, ενώ ζωντανά, χρωματιστά floral μοτίβα κοσμούν το εσωτερικό των βραχιόνων. Τα σχέδια Vogue Eyewear Floral είναι διαθέσιμα σε μία ευρεία γκάμα χρωμάτων, για κάθε γούστο, συμπεριλαμβανομένων των ματ τόνων του βιολετί, του πορτοκαλί, του μπλε και του πράσινου, και σε λεπτεπίλεπτες αποχρώσεις του opal ροζ.