Που θα βρούμε τα αγαπημένα μαγιό των πιο γνωστών celebrities;

Που θα βρούμε τα αγαπημένα μαγιό των πιο γνωστών celebrities;

Miley Cyrus, Kourtney Kardashian και Michelle Rodriguez είναι μερικές μόνο από τις διάσημες fans των Caffe

Για όσους έχουμε την τύχη να ζούμε σε μία χώρα όπου οι καιρικές συνθήκες μας επιτρέπουν να περνάμε περίπου πέντε μήνες τον χρόνο στην παραλία, το ιδανικό μαγιό και τα άνετα και στυλάτα beachwear αποτελούν στυλιστική επένδυση. Οι περισσότερες δίνουμε μεγάλη σημασία στα κομμάτια μας για την παραλία, αφού επιζητούμε, εκτός των αισθητικών κριτηρίων (τα οποία για την καθεμία είναι διαφορετικά) τα beachwear μας να πληρούν και τις προσδοκίες μας όσον αφορά την ποιότητα και την διαχρονικότητα.

Από το 2004, η κολομβιανή Caffe προτείνει κομμάτια πολυτελή προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας κατασκευασμένα με μοναδική δεξιοτεχνία, ανάγοντας τα μαγιό, τα ρούχα παραλίας και των αξεσουάρ σε high fashion items αφού οι πολυτελείς chic, σέξυ και κομψές δημιουργίες της έχουν κερδίσει όλες τις σύγχρονες γυναίκες, που έχουν την δική τους, εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ.

Κάθε ένα από τα κομμάτια των συλλογών της Caffe είναι φτιαγμένο από έναν μοναδικό συνδυασμό υλικών, ενώ στολίζεται στο χέρι, σχεδιασμένο ειδικά για να μας κολακεύει, μιας και η απουσία ραφών του χαρίζει την καλύτερη εφαρμογή, που δεν «σκάβει» πάνω στο σώμα. Τα κομμάτια του brand είναι, πραγματικά αθάνατα, φτιαγμένα έτσι ώστε να μην αλλοιώνονται το σχέδιο ή τα χρώματά τους από την επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο και το χλώριο. Αποκτώντας μία από τις μοναδικές δημιουργίες Caffe ξέρουμε ότι αυτή δεν θα ξεθωριάσει, ούτε θα χάσει την ελαστικότητά της- όσο συχνά κι αν την φοράμε.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα σέξι beachwear Caffe έχουν γίνει τα αγαπημένα μεγάλων stars, διάσημων για το στυλ τους, όπως οι AnnaLynne McCord, Camila Alves, Kourtney Kardashian, η Miley Cyrus, Kristanna Loken και Michelle Rodriguez και πωλούνται σε διάσημες μπουτίκ και καταστήματα, σε όλο τον κόσμο- από το Harvey Nichols του Λονδίνου, μέχρι μεγάλα ξενοδοχεία στις Σεϋχέλλες και στα Bora- Bora. Στην Ελλάδα θα τα βρούμε online στο www.palmers.gr και στα καταστήματα Palmers.