Όχι μπανέλες, όχι ραφές: Οι 2 νέες σειρές Intimissimi είναι πιο θηλυκές & άνετες από ποτέ

Όχι μπανέλες, όχι ραφές: Οι 2 νέες σειρές Intimissimi είναι πιο θηλυκές & άνετες από ποτέ

Η συλλογή Wireless, με σουτιέν χωρίς μπανέλες και η συλλογή Shaping με τις πιο λεπτές ραφές και τέλεια εφαρμογή ήρθαν για να αγκαλιάσουν το σώμα σας και να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.

Gioia, Emma, Laura, Tiziana. Αυτά είναι τα wireless σουτιέν της Ιntimissimi που χαρίζουν το πιο θηλυκό ντεκολτέ, με τον πιο φυσικό τρόπο. 4 μοντέλα χωρίς μπανέλα που προσφέρουν όμως τέλεια υποστήριξη στο στήθος.

Είναι το αποτέλεσμα καινοτομίας, έρευνας και μελέτης της Intimissimi πάνω στις υφές και τις τεχνικές κατασκευής των σουτιέν. «Ενα σουτιέν αποτελείται από περισσότερα από 20 μικρά εξαρτήματα και το καθένα από αυτά είναι θεμελιώδες. Για να ανακαλύψεις το τέλειο σχήμα χρειάζονται μήνες ερευνών και πολλές δοκιμές και τροποποιήσεις», λέει η Giorgia Fuini, επικεφαλής του τμήματος Corsetry design. 
Η Intimissimi με τα 4 wireless bra της lingerie συλλογής της αποδεικνύει ότι ενδιαφέρεται να καλύψει τις επιθυμίες κι ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας όχι μόνο με κριτήρια την αισθησιακή εικόνα αλλά και την άνεση που μπορεί να προσφέρει ένα σύγχρονο προϊόν.


Gioia: Το super push up σουτιέν, χωρίς μπανέλα.


Laura: Στράπλες με απίστευτο κράτημα και για τα μεγάλα μεγέθη, χωρίς μπανέλα.


Εmma: Τριγωνάκι που κυκλοφορεί τώρα και με δαντέλα, χωρίς μπανέλα.


Τiziana: Tριγωνάκι με ενίσχυση, χωρίς ραφές, χωρίς μπανέλα.

H νέα συλλογή Shaping, από την άλλη, χαρίζει τέλειο σχήμα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Το σώμα σμιλεύεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Τα 4 νέα σχέδια shaping έχουν πιο λεπτές ραφές από ποτέ με αποτέλεσμα να μην διαγράφουν κάτω από το ρούχο και να προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Είναι το μυστικό για super fit εμφανίσεις είτε σε parties και γάμους (το fit όπλο των celebrities στο red carpet) είτε για ένα αψεγάδιαστο office look.