Η Hype ανανεώνει την γκαρνταρόμπα των διακοπών μας με τον πιο θηλυκό τρόπο

Η Hype ανανεώνει την γκαρνταρόμπα των διακοπών μας με τον πιο θηλυκό τρόπο

Μία συλλογή που μας ταξιδεύει στους ομορφότερους καλοκαιρινούς προορισμούς

Για στυλάτες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ, στο πνεύμα των ημερών, και των διακοπών, η Hype προτείνει τα πιο αέρινα, boho- chic κομμάτια.

Παραλίες, χρυσές αμμουδιές, οι ζεστές ακτίνες του ήλιου και η ξεγνοιασιά που επιτάσσει η εποχή, είναι η έμπνευση πίσω από την καλοκαιρινή συλλογή του brand, η οποία μας μεταμορφώνει σε fashion icons από το πρωί ως το βράδυ, με τα αέρινα, κολακευτικά κομμάτια της. Φορέματα και καφτάνια, επίκαιρα kimono jackets αλλά και skinny παντελόνια και sexy, μικροσκοπικά tops είναι τα κομμάτια της συλλογής που έχουμε αγαπήσει και θα αποτελέσουν τα must- have των διακοπών μας αφού κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά μας σημεία.

Ψηφιακά prints, έντονα χρώματα, «ρευστά» υφάσματα συνδυασμένα μεταξύ τους και θηλυκές γραμμές σκιαγραφούν την γκαρνταρόμπα των διακοπών μας και, χάρη στην καλοδουλεμένη φύση τους, είναι, εγγυημένα, τα πιο feelgood αλλά και ποιοτικά κομμάτια. Η συλλογή της Hype απευθύνεται στην σύγχρονη γυναίκα, που απολαμβάνει κάθε έκφανση της ζωής της με χαρά και ζωντάνια και υπόσχεται να απογειώσει τις εμφανίσεις μας, στο νησί και στην πόλη, κάνοντάς μας τις πιο στυλάτες παρουσίες της σεζόν! Δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

Για να δείτε ολοκληρωμένη την μοναδική συλλογή, μπείτε στο site της Hype.