Συμμετρική ασυνέπεια

Συμμετρική ασυνέπεια

Όταν μία καλλονή μένει δέσμια της ομορφιάς της και ξεχνά το στυλ της.

Η Αλεξία είναι 21 έτους και είναι δημοσιογράφος.

Το σχόλιο του Tassos Sofroniou:
Πρώτα από όλα να επισημάνω την εξαιρετικά ιδιαίτερη χαρισματική εμφάνιση της δεσποινίδας που ο θεός την προίκισε απλόχερα με ομορφιά και γοητεία. Ναι, θα μπορούσε να είναι καλοντυμένη αποζητώντας την καθολική αποδοχή.

Εκεί λοιπόν ξεκινάει και το πρόβλημα. Εκτός ότι το t-shirt είναι παράταιρο σε χρώμα και ύφασμα, βλέπω μία υπέροχη νεαρά ντυμένη σαν μεσήλικη μητέρα. Λάθος. Θέλει τόλμη και αρετή η - στυλιστική- ελευθερία γιατί με τόσο φυσικό κάλος ή φοράς κουρέλια και φαίνεσαι θεά ή αντί για το μαύρο "καρότο" παντελόνι φοράς το chino του αγοριού σου δύο φορές χαχόλικα γυρισμένο στη μέση, ανδρικό δετό παπούτσι, ένα ξεχαρβαλωμένο φανελάκι και για τσάντα κρατάς μία χάρτινη παντοπωλείου και όχι αυτό το διαφημιστικό δωράκι (ξέρω ότι είναι ακριβό αλλά αυτό το εφέ κάνει).

Γιατί όταν είσαι τόσο καλλονή δεν χρειάζεται να είσαι και κανονική. Πρέπει να το τραβήξεις all the way. Eίσαι καταδικασμένη να τραβάς τα βλέμματα επάνω σου για πάντα, κάνοντας τα αγόρια να λιώνουν και τις γυναίκες να σε ζηλεύουν. Απλό.