Το Queen σε pop διάθεση με την Φωτεινή Κορρέ

Το Queen σε pop διάθεση με την Φωτεινή Κορρέ

To editorial της εβδομάδας με έντονα παιχνιδιάρικη διάθεση

Την γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοράσεις μας, αφού υπήρξε παρουσιάστρια στο Mad τα τελευταία 4 χρόνια, αν και, αυτή την στιγμή, η Φωτεινή Κορρέ, επαγγελματικά, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Την ημέρα της φωτογράφησης, που έγινε στο κέντρο της Αθήνας, ο υδράργυρος έφτανε στους 41 βαθμούς κελσίου. Όσο κι αν η ζέστη μάς είχε όλους εξαντλήσει, η Φωτεινή υπήρξε απίστευτα υπάκουη και συνεργάσιμη, ενώ δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή, παρότι την «βασανίζαμε» στο Neon Raum επί 4 τουλάχιστον ώρες. Από τις πρώτες, κιόλας, λήψεις, είχαμε την αίσθηση ότι το συγκεκριμένο editorial θα ήταν διαφορετικό- και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Η Φωτεινή μας είπε ότι δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει με μία λέξη το στυλ της, αφού κάθε μέρα φοράει ό,τι της αρέσει, ανάλογα με τα κέφια της και το τι της πάει. Για την φωτογράφηση, όμως, φανταστήκαμε (μπορεί απλώς και να μας προέκυψε) κάτι σε έντονη pop διάθεση, και ξεκινήσαμε με ροζ, ριγέ παντελόνι από τις Myksa, γαλάζιο πουκάμισο με διακριτικά prints, LAV Unused και μαύρο κορμάκι We are still bold & beautiful. Το look συνδυάσαμε με καφέ πλατφόρμες (κομμάτι πασπαρτού για τις καθημερινές εμφανίσεις του Καλοκαιριού), και minimal chic pendant και βραχιόλια από ατσάλι JOOLS.

Στην ίδια, feelgood διάθεση, συνεχίσαμε με ψηλόμεσο σορτσάκι Myksa και cropped top Crossed Minds, τα οποία συνδυάσαμε με flat, animal print σανδάλια και statement, χρυσό βραχιόλι JOOLS.

Φυσικά, όσο καλά κι αν περνούσαμε, μία τόσο ζεστή μέρα ονειρευόμασταν παραλίες, μπάνιο και ηλιοθεραπεία, και αυτό βγήκε και προς τα έξω, αφού η Φωτεινή φωτογραφήθηκε, κατόπιν, με V- neck, πλεκτό φόρεμα Luli Fama, που βρήκαμε στα Palmers και oversized σκουλαρίκια- κρίκους JOOLS.

Η καλοκαιρινή διάθεση μας ακολούθησε και στο επόμενο look, με φλοράλ παντελόνι LAV Unused και cropped top Myksa, που συνδυάστηκαν με μαύρα, grecian chic σανδάλια και statement, πράσινο δαχτυλίδι JOOLS.

Για το τέλος, η Φωτεινή φωτογραφήθηκε με snakeskin καφτάνι, Yamamay, ολόσωμο μαγιό και σορτσάκι από denim, LAV Unused, πλατφόρμες σε κοραλί απόχρωση, και χρυσά pendants από ατσάλι JOOLS.

Τα ρούχα βρήκαμε στο Neon Raum. Τα κοσμήματα της φωτογράφησης είναι από τα Jools και τα παπούτσια από τα Nak. Την φωτογράφηση έκανε-φυσικά- ο Dreamer, το μακιγιάζ και τα μαλλιά επιμελήθηκε η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου.

Διαβάστε ακόμα:

Ένα απόγευμα με την Αλεξία από το Smells Like Fashion στο κέντρο της Αθήνας