Πώς μπορώ να φορέσω το μαύρο μου παντελόνι σε ανοιξιάτικο γάμο;

Πώς μπορώ να φορέσω το μαύρο μου παντελόνι σε ανοιξιάτικο γάμο;

Απαντάμε στις στυλιστικές σας απορίες

Το e-mail της αναγνώστριας

Καλησπερα,την επομενη βδομαδα ειμαι καλεσμενη σε εναν γαμο και θα ηθελα να ζητησω την γνωμη σας για το ντυσιμο μου.... Αρχικα,ειμαι 16-17 ετων μελαχρινη 55 κιλα 1.62 και εχω επιλεξει να φορεσω μια φαρδια παντελόνα μαυρη-δαντελα. Επισης θα φορεσω μαυρα ψηλοτακουνα. Αυτο που με καιει ειναι το μπλουζακι και τα κοσμηματα που θα το συνδυασω...τι πιστευετε πως θα ταιριαζε περισσοτερο; Προσωπικα ειχα στο μυαλο μου ενα κοντο μπλουζακι. Θα ηταν καλη επιλογη; και αν ναι τοτε τι χρωμα;

Στέλνετε τις απορίες σας εδώ

Η απάντηση του Queen.gr

Γεια σου φίλη μας! Σε ευχαριστούμε πολύ για το e-mail σου. Επειδή το μαύρο και ακόμη περισσότερο, η μαύρη δαντέλα, θυμίζει αρκετά χειμώνα, καλό θα ήταν να μη φορτώσεις το look σου και να προσπαθήσεις να το κάνεις να δείχνει όσο πιο ανάλαφρο γίνεται. Επίσης, επειδή η μαύρη παντελόνα με δαντέλα είναι ένα κατεξοχήν βραδινό και πολύ επίσημο ρούχο, το τοπ που θα επιλέξεις πρέπει να είναι πιο low-key, έτσι ώστε να πετύχεις μια ισορροπία στο σύνολό σου.

Έτσι, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα crop-top σε ουδέτερο, αλλά απαραίτητα φωτεινό χρώμα (όπως μπεζ, λευκό, ανοιχτό γαλάζιο), το οποίο δεν είναι υπερβολικά σέξι.

Εμείς σου προτείνουμε κάτι τέτοιο:

30 1479 16 1 1 a6870

Crop top, Toi&moi, 49,99€

Όσον αφορά τα κοσμήματα, απλά χρυσά bangles και ένα χρυσό μενταγιόν είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να φορέσεις, για να ολοκληρώσεις το look σου με κομψό τρόπο.

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε! Για ό,τι άλλο μας χρειαστείς, είμαστε εδώ για σένα.