Επιστροφή από τις διακοπές με Collagen Pro Active!

Επιστροφή από τις διακοπές με Collagen Pro Active!

Απόλυτη επανόρθωση μετά το καλοκαίρι!

Το φθινόπωρο έφτασε, όλοι έχουμε γυρίσει στην καθημερινότητα αποζητώντας μια ανανέωση. Το καλοκαίρι: το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα μας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι και φυσικά τη σωματική κόπωση. Χρειάζεται λοιπόν να επανέλθουμε άμεσα και να ενυδατώσουμε σε βάθος τον οργανισμό μας ειδικά τώρα που υπάρχει μεγάλη υγρασία και οι αλλαγές του καιρού είναι έντονες.

Όπως πολύ χαρακτηριστικά τονίζει η εντυπωσιακά όμορφη Έλλη Παπαγγελή, η νέα πρέσβειρα του Collagen Pro Active, «Στο παρελθόν είχα δοκιμάσει ένα άλλο κολλαγόνο από ψάρι, με υαλουρονικό οξύ αλλά δεν είδα κανένα αποτέλεσμα. Με το Collagen Pro Active όμως, η διαφορά που είδα ήταν θεαματική! Το δέρμα και τα μαλλιά μου απέκτησαν τη χαμένη τους λάμψη, τα νύχια μου έγιναν πιο δυνατά κι όσο για τις αρθρώσεις μου ξέχασα τι θα πει η λέξη πόνος, παρ' ότι ακολουθώ ένα πολύ έντονο και απαιτητικό πρόγραμμα προπόνησης. Ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, είναι το μυστικό της ομορφιάς και της υγείας μου».

Το Collagen Pro Active, το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς καμία προσθήκη υαλουρονικού οξέως, γλουκοσαμίνης, χονδροϊτίνης ή οποιουδήποτε άλλου συστατικού, είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για άντρες και γυναίκες με καταπονημένο οργανισμό και για όσους θέλουν να έχουν ομορφιά, υγεία και ευεξία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, ότι το εμπιστεύεται σύσσωμη η ιατρική κοινότητα και ο αθλητικός κόσμος.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro Active από το site www.collagenpower.gr και τη σελίδα του Collagen Pro Active στο Facebook με πάνω από 81.000 φίλους!
www.facebook.com/DrinkCollagen