Λάδι προσώπου Extraordinary Oil: Το έλαιο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο μπάνιο της!

Λάδι προσώπου Extraordinary Oil: Το έλαιο που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στο μπάνιο της!

Η νέα αποκάλυψη από την L'Oréal Paris!



Ξεκίνησε ως ένα trend όμως πολύ γρήγορα αποδείχτηκε πως είναι o νέος άσσος της κοσμετολογίας για την ομορφιά μας: ο λόγος για το λάδι προσώπου Extraordinary Oil από την L'Oréal Paris που κέρδισε επάξια μια θέση στην καθημερινή ιεροτελεστία ομορφιάς των beauty addicts για τη βαθιά ενυδάτωση και την εντατική θρέψη που προσφέρει!


Και, αν σκέφτεστε πως ένα έλαιο μπορεί να είναι «βαρύ» για την επιδερμίδα σας, την απάντηση την δίνουν οι ειδικοί: «Κάθε έλαιο είναι διαφορετικό, με άπειρους συνδυασμούς χαρακτηριστικών: υπάρχουν κάποια λιγότερο ή περισσότερο διαυγή, λιπαρά, παχιά ή ξηρά σε σύγκριση με άλλα. Κάποια απορροφώνται γρήγορα από την επιδερμίδα ενώ άλλα παραμένουν ορατά, στην επιφάνειά της.


Για να δημιουργήσουμε ένα καλλυντικό έλαιο συνδυάζουμε διαφορετικά έλαια, προσαρμόζοντας την ποσότητα του καθενός με τρόπο ώστε να έχουμε την τέλεια ισορροπία. Χρησιμοποιούμε τις ιδιότητες κάθε ελαίου για να διατηρήσουμε την υφή ξηρή, και συγχρόνως να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη» εξηγεί η Elisabeth Bouhadana, επικεφαλής ερευνήτρια της L'Oréal Paris που έρχεται με ένα μαγικό προϊόν: το Extraordinary Face Oil, μια νέα τελετουργία ομορφιάς που συνδυάζει πολύτιμα φυσικά και αιθέρια έλαια σε μια μεταξένια φόρμουλα.


Στην καρδιά του περιέχει ένα συνδυασμό 8 αιθέριων ελαίων και 8 πολύτιμων ελαίων που βελτιστοποιούν την επιδερμίδα και καταπολεμούν την γήρανση: λεβάντα με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, φλοιό πορτοκαλιού και λεβαντίνη που προστατεύουν και ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, γεράνι, χαμομήλι και τριαντάφυλλο με καταπραϋντικές ιδιότητες, μαντζουράνα και δεντρολίβανο με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, έλαια από βερίκοκο, ελιά και καλαμπόκι με θρεπτική δράση, ρύζι και πασιφλόρα με αναζωογονητική δράση καθώς και jojoba και ηλιοτρόπιο.



Το λάδι περιποίησης προσώπου Extraordinary Oil από την L'Oréal Paris είναι κατάλληλο για γυναίκες κάθε ηλικίας και για κάθε τύπο επιδερμίδας, απλά διαφοροποιώντας την ποσότητα του προϊόντος: πιο γενναιόδωρη για τις ξηρές επιδερμίδες και λίγες μόνο σταγόνες για τις μεικτές ή λιπαρές. Πρωί ή/και βράδυ ως βασικό βήμα φροντίδας ή ως ένα special treatment ξεκούρασης και λάμψης, το νέο πολύτιμο λάδι της L'Oréal Paris προσφέρει πολυαισθητηριακή εμπειρία, θεϊκό άρωμα που χαϊδεύει τις αισθήσεις, μοναδική υφή που απορροφάται απόλυτα και αποτέλεσμα που είναι ορατό στον καθρέφτη: ξεκούραστη, αναζωογονημένη, φωτεινή επιδερμίδα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας αλλά με μοναδική αίσθηση άνεσης!


Ένα προϊόν πραγματικά... Extraordinary!

Άλλωστε σύμφωνα με έρευνα, 8 στις 10 γυναίκες που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι ποτέ κάτι τόσο πολύτιμο δεν ήταν τόσο προσιτό – εσύ;