BC Oil Miracle Barbary Fig Oil: Κάντε το καλύτερο δώρο στα μαλλιά σας

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil: Κάντε το καλύτερο δώρο στα μαλλιά σας

Yψηλής περιποίησης σειρά ελαίων με μικρο κερατίνη, για απόλυτη αναδόμηση

Η Schwarzkopf Professional επιστρέφει δυναμικά αυτό το Σεπτέμβρη με το λανσάρισμα μιας ακόμα καινούργιας, πολυτελούς σειράς περιποίησης μαλλιών, την BC Oil Miracle Barbary Fig Oil. Πρόκειται για την πρώτη σειρά της BC Oil Miracle με Mικρο Κερατίνη και Έλαιο Barbary Fig, που συνδυάζει την απολαυστική, ανάλαφρη περιποίηση των πολύτιμων ελαίων με την βαθιά επανόρθωση, αναζωογονώντας τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Η σειρά αποτελείται από το έλαιο περιποίησης BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Treatment, το σαμπουάν BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Shampoo, το spray conditioner BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Conditioning Milk και τη μάσκα BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Mask, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional.

Τα εργαλεία styling υψηλής θερμότητας αφυδατώνουν τα μαλλιά, δίνοντάς τους θαμπή και άτονη όψη. Τα προϊόντα αναδόμησης και περιποίησης της νέας σειράς BC Oil Miracle Barbary Fig Oil, καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ξηρών, ταλαιπωρημένων και εύθραυστων μαλλιών με την καινοτόμα σύνθεσή τους. Το έλαιο του σπόρου Barbary fig είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και τοκοφερόλες, παρέχοντας προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και ενεργοποιώντας παράλληλα τα κύτταρα, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση. Η φόρμουλα συνδυάζει το φυσικό περιποιητικό έλαιο με μικρο κερατίνη, η οποία αναδομεί την τρίχα, χωρίς όμως να την βαραίνει. Το λουλουδάτο, με τόνους πούδρας άρωμά του, μετατρέπει την κάθε θεραπεία σε μια απολαυστική εμπειρία φροντίδας.

Η σειρά BC Oil Miracle Barbary Fig Oil:

1. Έλαιο περιποίησης BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Treatment

Το πολύτιμο, επανορθωτικό και θεραπευτικό ελιξίριο του BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Treatment, είναι πλούσιο σε φυσικό έλαιο Barbary fig το οποίο απαλύνει, θρέφει και αναδομεί τα ξηρά, θαμπά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά. Παράλληλα, προσφέρει δύναμη, απαράμιλλη λάμψη και απαλότητα, χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Treatment, 100 ml, Εκτιμώμενη λιανική τιμή: 26,80 Euro

2. Σαμπουάν BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Shampoo

Χάρη στον συνδυασμό της τεχνολογίας micro-emulsion και του ελαίου Barbary fig, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και λιπαρά οξέα, το BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Shampoo, προσφέρει καθαρισμό και εντατική αναδόμηση για δυνατά, λαμπερά, ανάλαφρά και απαλά σαν μετάξι μαλλιά.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Shampoo, 200 ml; Εκτιμώμενη λιανική τιμή: 15,90€

3. Spray Conditioner BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Conditioning Milk

Το πλούσιο αυτό έλαιο, σε μορφή spray, θρέφει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά προσφέροντας τους ανθεκτικότητα, πειθαρχία αλλά και απόλυτη απαλότητα, ενυδατώνοντάς τα συνεχώς.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Conditioning Milk, 150 ml, Εκτιμώμενη λιανική τιμή: 18,00 Euro

4. Μάσκα BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Mask

Η πλούσια κρεμώδης δομή της, της επιτρέπει να εισχωρεί βαθιά στην τρίχα ώστε να αναδομεί τα ξηρά, άτονα και ταλαιπωρημένα μαλλιά, αλλά και να τους χαρίζει δύναμη, ανθεκτικότητα και απαλότητα.

BC Oil Miracle Barbary Fig Oil & Keratin Restorative Mask, 150 ml, Εκτιμώμενη λιανική τιμή: 23,90 Euro

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.schwarzkopf-professional.com ή www.press.henkel.com, καθώς και τη σελίδα της Schwarzkopf Professional στο Facebook https://www.facebook.com/schwarzkopfprofessionalgreece# # #
# # #