H La Roche-Posay μας… τρέχει για καλό σκοπό!

H La Roche-Posay μας… τρέχει για καλό σκοπό!

Προπονήσου όσο προλαβαίνεις... την Κυριακή έχεις αγώνα!

Η La Roche-Posay, μπαίνει στον αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού και μας θέλει στο πλευρό της!

Ραντεβού την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, όπου θα λάβει χώρα ο Αγώνας «Greece Race for the Cure», η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού (εδώ και 31 χρόνια διοργανώνεται σε 140 πόλεις), ενώ στην Ελλάδα διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της Susan G. Komen.

Πιστή στη δέσμευσή της, η La Roche-Posay στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» και βγαίνει μπροστά στον Αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού, το Greece Race for the Cure. Ήδη από το 2009 το Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay προσφέρει δερματολογικές θεραπείες που συνδέονται με την αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες κατά του καρκίνου , σε πάνω από 5.500 ασθενείς με καρκίνο . Εξάλλου, όραμα της εταιρείας είναι να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και για αυτό ,οι δερματολογικές θεραπείες του Ιαματικού Κέντρου της , επαναφέρουν την αίσθηση άνεσης, καταπράϋνσης και ευκινησίας, μα κυρίως ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των ασθενών στο αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο.

Φυσικά, μη ξεχάσεις να περάσεις από το περίπτερο της La Roche-Posay , όπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα μπορείς να προμηθευτείς δείγματα της ενυδατικής φροντίδας HYDRAPHASE INTENSE και να δοκιμάσεις το Ιαματικό Νερό ΕΑU THERMAL που έχει αποδεδειγμένες θεραπευτικές, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για τόνωση και αναζωογόνηση του δέρματός σου. Επιπλέον, για υψηλή προστασία από τον ήλιο, η La Roche-Posay θα προσφέρει προϊόντα ANTHELIOS!


Η συμμετοχή σου θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού!


Όλοι μαζί τρέχουμε για τη ζωή!
See you there!