3+1 tips για να είσαι πάντα όμορφη με το νέο λάδι προσώπου Extraordinary Oil

3+1 tips για να είσαι πάντα όμορφη με το νέο λάδι προσώπου Extraordinary Oil

H L'Oréal Paris σου δείχνει πώς να είσαι όμορφη σε κάθε ηλικία

Οι ανάγκες της επιδερμίδας μας αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής μας- αυτό είναι δεδομένο. Όμως υπάρχουν κάποια βασικά tips που όσο νωρίτερα τα ακολουθούμε και παραμένουμε πιστές σε αυτά, τόσο θα αντιστέκεται η επιδερμίδα μας στα σημάδια του χρόνου, παραμένοντας υγιής, απαλή και φωτεινή με την πολύτιμη συμβολή από το νέο λάδι προσώπου Extraordinary Oil της L'Oréal Paris!

1. Προσοχή στον ήλιο!

Είναι ένα από τα κλισέ του beaute, όμως θα το επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία: όσο απαραίτητος είναι για την καλή μας διάθεση και την υγεία μας, τόσο καταστροφικός μπορεί να γίνει ο ήλιος για την επιδερμίδα μας, επισπεύδοντας τη γήρανση! Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα κλειστείτε μέσα στο σπίτι ή θα κυκλοφορείτε μόνο τα βράδια, αλλά πως θα πρέπει απαραίτητα να φοράτε μια κρέμα ημέρας με δείκτη προστασίας, 365 μέρες το χρόνο. Αρκεί να δοκιμάσετε το νέο λάδι προσώπου Extraordinary Oil της L'Oréal Paris για επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη!

2. «Ακούστε» την επιδερμίδα σας

Ακόμα και το πιο hi-end προϊόν ομορφιάς να χρησιμοποιείτε, αν δεν είναι το κατάλληλο για τον τύπο και τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, δεν θα καταφέρει να σας δώσει το 100% των δυνατοτήτων του. Είναι λοιπόν απαραίτητο, να ξέρετε τι τύπο επιδερμίδας έχετε αλλά και να την «αφουγκράζεστε», καθώς οι ανάγκες της μπορεί να μεταβάλλονται ανάλογα με την εποχή αλλά και την κατάσταση της υγεία σας - και άρα να χρειάζεται να προσαρμόσετε ανάλογα και την περιποίησή της. Βέβαια το Extraordinary Oil της L'Oréal Paris είναι κατάλληλο για κάθε είδος επιδερμίδας, συνεπώς θα σας βοηθήσει ώστε να βγείτε από κάθε δίλλημα!

3. Ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Είμαστε ό,τι τρώμε - και αυτό αντανακλάται και στην επιδερμίδα μας. Η επιδερμίδα είναι ένα όργανο του σώματός μας, όπως η καρδιά, και η λειτουργία της επηρεάζεται από τις τροφές που καταναλώνουμε και το γενικότερο lifestyle μας. Περιορίστε τις διατροφικές «αμαρτίες», το αλκοόλ και το κάπνισμα, τρώτε περισσότερα λαχανικά και φρούτα που θα σας δώσουν πολύτιμες βιταμίνες και μέταλλα, πίνετε νερό για να είστε ενυδατωμένες εκ των έσω, προσπαθήστε να κοιμάστε καλά.

4. Οι βασικές κινήσεις ομορφιάς και... ο μπαλαντέρ σε κάθε ηλικία!

Ακόμα και αν έχετε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή σας καθημερινά, είναι αρκετός για να φροντίσετε την επιδερμίδα σας- και εκείνη θα σας το ανταποδώσει. Καθαρισμός και ενυδάτωση ή θρέψη (ανάλογα με τις ανάγκες σας) είναι το Α και το Ω, μαζί φυσικά με την αντηλιακή προστασία. Αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε την ιεροτελεστία της ομορφιάς σας- εξάλλου, δεν χρειάζεστε πολύ χρόνο αλλά έξυπνες επιλογές. Η νέα βασική κίνηση ομορφιάς λοιπόν που υποσχόμαστε να σας αποκαλύψουμε ονομάζεται Extraordinary Face Oil, έχει την υπογραφή της L'Oréal Paris και είναι ένα μαγικό προϊόν για κάθε ηλικία! Στην καρδιά του περιέχει ένα συνδυασμό 8 αιθέριων ελαίων και 8 πολύτιμων ελαίων που βελτιστοποιούν την επιδερμίδα προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και εντατική θρέψη χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας! Λεβάντα, φλοιός πορτοκαλιού, λεβαντίνη, γεράνι, χαμομήλι, τριαντάφυλλο, μαντζουράνα, ,έλαια από βερίκοκο,ελιά , ρύζι και πασιφλόρα αλλά και jojoba και ηλιοτρόπιο- αυτό το «κοκτέιλ» είναι ό,τι πιο ευεργετικό για την επιδερμίδα, σφραγίζει την απαλότητα, τη νεανικότητα και τη λάμψη της ενώ η υπέροχη ευωδιά του ηρεμεί τις αισθήσεις κ δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας!

8 στις 10 γυναίκες που το δοκίμασαν δήλωσαν ότι ποτέ κάτι τόσο πολύτιμο δεν ήταν τόσο προσιτό, αφού και η τιμή του σε προκαλεί να το αποκτήσεις. Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!