Μάτια πιο «ανοιχτά»... σε 4 μόλις εβδομάδες!

Βιβή Αγγελάκη
Μάτια πιο «ανοιχτά»... σε 4 μόλις εβδομάδες!

Η γήρανση των ματιών χρόνο δεν κοιτά.


Αναμφίβολα, τα μάτια μας, δείχνουν τα συναισθήματά μας και την ενέργεια που διαθέτουμε τη δεδομένη στιγμή. Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να προσποιείσαι ότι είσαι καλά και τα ταλαιπωρημένα μάτια σου να σε προδίδουν; Το χειρότερο βέβαια είναι η μόνιμα κουρασμένη όψη των ματιών που... χρόνο και διάθεση δεν κοιτά!

Μη ξεχνάς επίσης, ότι τα μάτια προδίδουν την ηλικία σου, εμφανίζοντας τα πρώτα σημάδια γήρανσης!

"Στη δουλειά μου, η γήρανση αποτελεί ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα για τους ηθοποιούς που, δυστυχώς, βλέπουμε πολλούς από αυτούς να καταφεύγουν σε χειρουργικές επεμβάσεις, για να την καταπολεμήσουν" επισημαίνει η Ellen Lewis, βραβευμένη διευθύντρια casting, γνωστή για τις υποψήφιες με Όσκαρ ταινίες Ο Λύκος της Wall Street και Ο Διάβολος Φοράει Prada.

Η λύση που σου προτείνουμε είναι πιο ανώδυνη από το νυστέρι και έρχεται κατευθείαν από την Kiehl's.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της Kiehl's Super Multi-Corrective Cream, μιας προηγμένης σύνθεσης (μία συσκευασία πωλείται ανά 1 λεπτό), οι ειδικοί της Kiehl's μας παρουσιάζουν το νέο Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum. Πρόκειται για μια "ευφυή" αντιγηραντική λύση με 5 σε 1 δράσεις που περιλαμβάνουν ορατή λείανση, ανόρθωση, σύσφιξη και αποκατάσταση του νεανικού σχήματος των ματιών προσφέροντας διόρθωση 360ο μοιρών.

Μη ξεγελιέσαι... Η γήρανση των ματιών χρόνια δεν κοιτά! Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι η λεπτότερη σε όλο το σώμα και λεπταίνει ακόμα περισσότερο στο πλαίσιο της διαδικασίας γήρανσης. Αυτό, σε συνδυασμό με τη συνεχή κίνηση της σύσπασης των μυών οδηγεί στο σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και στο λεγόμενο "πόδι της χήνας" ήδη από την ηλικία των 20 ετών! Η χαλαρή επιδερμίδα αρχίζει να "κρεμάει",καλύπτοντας σταδιακά τα μάτια και κάνοντάς τα να δείχνουν κουρασμένα και μικρότερα!

Το προϊόν της Kiehl's, Super Multi-Corrective Eye-Opening Serum σχεδιάστηκε, για να καταπολεμά τη γήρανση σε όλη την περιοχή των ματιών, χρησιμοποιώντας συστατικά-κλειδιά, που στοχεύουν στην ορατή διόρθωση της γήρανσης των ματιών, όπως η ραμνόζη φυτικής προέλευσης, το υαλουρονικό νάτριο που ενυδατώνει και τα μεταλλικά στοιχεία για φωτεινή επιδερμίδα.

Η Kiehl's θέλησε να προσφέρει μια αληθινή καινοτομία στην κατηγορία των αντιγηραντικών προϊόντων ματιών που "ανοίγουν πραγματικά τα μάτια".

Απόκτησε ανοικτά, εκφραστικά μάτια που θα προσελκύουν την προσοχή όλων πάνω τους!

Διαβάστε ακόμη:

Ρουζ: 4 έξυπνοι τρόποι να το φορέσετε!

Κάντο μόνη σου: 4 εύκολοι τρόποι για να λευκάνεις τα νύχια σου στη στιγμή!