Beauty alert: Η Katie Holmes είναι η πρώτη πρέσβειρα της Olay παγκοσμίως!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty alert: Η Katie Holmes είναι η πρώτη πρέσβειρα της Olay παγκοσμίως!

Συνεργασία πολλών αστέρων!

Το νέο ανακοινώθηκε μόλις προχθές στην Νέα Υόρκη και ήδη τα μεγαλύτερα περιοδικά του εξωτερικού έχουν αναφερθεί εκτενώς σε αυτή τη νέα και πολλά υποσχόμενη συνεργασία στο χώρο της ομορφιάς.

Η Katie Holmes θα είναι η πρώτη πρέσβειρα της Olay παγκοσμίως και πολύ μας ενθουσίασε!

Το αγαπημένο beauty brand βρήκε στο πρόσωπο της τριανταπεντάχρονης ηθοποιού Katie Holmes την εκπρόσωπό της για τη παγκόσμια καμπάνια της, Your Best Beautiful (o πιο όμορφος εαυτός σου). Με αυτό τον τρόπο, ενθαρρύνει τις γυναίκες σ' όλο τον κόσμο να μη συμβιβάζονται και να αναζητούν το καλύτερο για τη ζωή τους και την επιδερμίδα τους! Εξάλλου, η Olay δεν είναι μια καινούργια εταιρεία στο χώρο. Εδώ και 60 χρόνια παρέχει τις καινοτομίες της στη φροντίδα της επιδερμίδας, χαρίζοντας υγιές και όμορφο δέρμα σε περισσότερες από 80 εκατομμύρια γυναίκες, παγκοσμίως!

«Eίμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι η νέα παγκόσμια πρέσβειρα της Olay» λέει η Holmes. H Olay είναι μία μάρκα που σέβομαι, εμπιστεύομαι και πιστεύω. Αγαπώ τα προϊόντα της και θέλω να μεταφέρω το μήνυμα στις γυναίκες να μην συμβιβάζονται και να δείχνουν το καλύτερό τους πρόσωπο κάθε μέρα.»

Η Katie έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον κόσμο της ομορφιάς, μιας και αυτή είναι η τρίτη συνεργασία της με γνωστά brands ομορφιάς. Τα τελευταία δύο χρόνια υπήρξε μούσα της Bobbi Brown και το 2013 έγινε συνιδιοκτήτρια της Alterna Haircare. Τώρα περνάει σε μια συνεργασία-ευχόμαστε τρίτη και καλύτερη- πολλών αστέρων, με την Olay!

Η ίδια αποκάλυψε πως άρχισε να αγοράζει προϊόντα της Olay από τα σχολικά της χρόνια για να δείχνει όμορφη, ενώ προσπαθεί πάντα να «αισθάνεται όμορφη τόσο εσωτερικά και εξωτερικά». Τα μυστικά της: η άσκηση, το νερό και η σειρά της Olay, Regenerist!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από εμφάνισή της στο Μανχάταν, την περασμένη Πέμπτη είδαμε την πανέμορφη Katie να φορά ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα συνδυασμένο με... ένα ζευγάρι αθλητικά! Ναι καλά διαβάσατε! Η εντυπωσιακή ηθοποιός μας ξάφνιασε με την άνετη επιλογή της! Ίσως η νεανική φρεσκάδα της και η αμεσότητα που έχει με το κοινό της να ήταν αυτά που οδήγησαν στη συνεργασία των δύο μεγάλων αστεριών: Olay και Katie!

Διαβάστε ακόμη

Υγιείς όλο το χειμώνα: 5 tips για πιο δυνατό οργανισμό!

Κάντο μόνη σου: 4 εύκολοι τρόποι για να λευκάνεις τα νύχια σου στη στιγμή!