Για πρώτη φορά, ημιμόνιμο manicure στο σπίτι!

Βιβή Αγγελάκη
Για πρώτη φορά, ημιμόνιμο manicure στο σπίτι!

Με την καινοτομία της RCM για σούπερ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Κουράστηκες να φτιάχνεις τα νύχια σου κάθε τρεις μέρες γιατί το βερνίκι σου χαλάει; Προτιμάς μια πιο ανέξοδη λύση από τα nail studios; Θέλεις ένα λαμπερό αλλα και με διάρκεια αποτέλεσμα στα νύχια;

Η απάντηση είναι το ημιμόνιμο manicure που μπορείς να το κάνεις μόνη σου και να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από το επαγγελματικό αποτέλεσμα! Η Red Carpet Manicure - η 1η εταιρεία παγκοσμίως φέρνει τη διαδικασία του ημιμόνιμου manicure με LED λάμπα στο σπίτι σου και πίστεψέ μας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

Έχοντας ως έδρα της την Νέα Υόρκη και με fans μεγάλα ονόματα όπως η Rihanna και η JenniferLopez η RCM κάνει το ημιμόνιμο mani παιχνιδάκι,με τον πιο γρήγορο και οικονομικό τρόπο- πραγματική καινοτομία αν σκεφτείς πως στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή μπορείς να κάνεις ημιμόνιμο μόνο σε κάποιο nail studio! Μέσα σε 20-25 λεπτά και με πολύ χαμηλό κόστος μπορείς να έχεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα που διαρκεί έως 21 ημέρες.

Το επαναστατικό kit της RCM είναι η επιτομή του καινοτόμου συστήματος της Red Carpet Manicure και έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να προσφέρει άριστο, λαμπερό & μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Οι λάμπες είναι LED τεχνολογίας και μειώνουν στο ελάχιστο τον χρόνο πολυμερισμού των υλικών και όσο για τα χρώματα,μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε περισσότερες από 110 αποχρώσεις ημιμόνιμων βερνικιών, που ανανεώνονται συνεχώς με νέες συλλογές σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας! Plus: αν έχεις διάθεση για nail art, στην γκάμα της Red Carpet Manicure θα βρεις υπέροχες συλλογές διακοσμητικών αξεσουάρ ανάλογα με τα γούστα σου!

Ημιμόνιμα βερνίκια, LED λάμπες, nail art accessories, θεραπείες νυχιών, αναλώσιμα περιποίησης άκρων σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να βάλεις την RCΜ πινελιά που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου!

Do it yourself! Save money, save time!

Για περισσότερες πληροφορίες, σύντομες οδηγίες χρήσης και video μπες στο www.redcarpetmanicure.gr/t/HowTo