Henkel Hellas: Μοναδικές φθινοπωρινές προσφορές στο bazaar φροντίδας και ομορφιάς

Henkel Hellas: Μοναδικές φθινοπωρινές προσφορές στο bazaar φροντίδας και ομορφιάς

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων με εκπτώσεις μέχρι και 70%

Το φθινόπωρο έρχεται και η Henkel Hellas σας προσκαλεί να ανανεωθείτε στο 2ο bazaar φροντίδας και ομορφιάς, από τις 2 έως τις 5 Οκτωβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο. Το bazaar θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 02/10 από τις 13:00 μ.μ - 19:00 μ.μ, ενώ 03-05/10 θα μπορείτε να το επισκεφτείτε από τις 10.00 π.μ. – 19.00 μ.μ.

Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα κορυφαία προϊόντα της Henkel, με εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι και το 70%*. Από προϊόντα Οικιακής Φροντίδας, Επαγγελματικά προϊόντα Κομμωτηρίου, Καλλυντικά προϊόντα Ευρείας και προϊόντα Συγκολλητικών Τεχνολογιών, η Henkel σας προσκαλεί να υποδεχτείτε το φθινόπωρο με μια ριζική ανανέωση, σε τιμές που... δεν υπάρχουν!

Όλες οι αγαπημένες σας μάρκες θα είναι εκεί: Dixan, Neomat, Persil, Bref, Pattex, Loctite, Ariasana, Pritt, Syoss, Gliss, Palette, Supersoft, Silken Color, Phyto Color, Diadermine, Fa, Schwarzkopf Professional, BC, SEAH Hairspa, OSiS+, 3D MENSION και INDOLA.

Περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες στο facebook των brands Dixan, Neomat, Persil, Taft, Syoss, Diadermine, Fa, Schwarzkopf, Vademecum, Theramed, Schwarzkopf Professional.