Ο Dior αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας τη νύχτα!

Βιβή Αγγελάκη
Ο Dior αγκαλιάζει την επιδερμίδα σας τη νύχτα!

Με μια νέα κρέμα νύχτας που της δίνει το φιλί της ζωής!

Ο χρόνος που περνάει αλλά και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας – οι εποχές, το φαγητό, το άγχος, η κούραση- προκαλούν συγκεκριμένες δυσλειτουργίες που επιταχύνουν την γήρανση της επιδερμίδας μας.

Ο οίκος Dior μέσα από την σειρά Capture Totale δίνει απαντήσεις στις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας, στοχεύοντας στο να κρατάει ζωντανά τα πολύτιμα για τη νεανικότητά μας βλαστοκύτταρα.

Αυτή τη σεζόν, η διάσημη σειρά εμπλουτίζεται με ένα νέο μέλος, την Capture Totale Intensive Night Restorative Crème , την πρώτη αντιγηραντική κρέμα νύχτας που απελευθερώνει το δέρμα από την ένταση που έχει συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και βοηθά κατά τη διάρκεια της νύχτας στην αναζωογόνησή του!

Σύμφωνα με έρευνες της επιστημονικής ομάδας του Dior η κούραση και η συσσωρευμένη ένταση του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας προκαλεί την απελευθέρωση μιας πρωτεΐνης η οποία «εξουθενώνει» τα κύτταρα και εμποδίζει την αναγεννητική δύναμη που έχουν στην διάρκεια της νύχτας, απαραίτητη για την νεανικότητα του προσώπου μας. Έτσι το πρωί, αντι να ξυπνάμε ξεκούραστες, εξακολουθούμε να βλέπουμε τα σημάδια κοπωσης που σταδιακά μετατρέπονται σε ορατά σημάδια γήρανσης.

Στην νέα Capture Totale Intensive Night Restorative Crème, Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και το σύμπλεγμα Longoza-Cellular TM Night μειώνουν την παραγωγή αυτής πρωτεΐνης κατά 33%, διορθώνοντας ορατά τα ορατά σημάδια της γήρανσης του δέρματος και της κούρασης.

Μετά το ξύπνημα θα παρατηρήσετε οι ρυτίδες που προκαλούνται από το άγχος να είναι λιγότερο εμφανείς και τα χαρακτηριστικά του προσώπου δείχνουν ξεκούραστα. Μέρα με τη μέρα η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και σφριγηλή ανακτώντας τον όγκο και την πυκνότητά της!