Η πεμπτουσία της ευτυχίας σ' ένα άρωμα!

Βιβή Αγγελάκη
Η πεμπτουσία της ευτυχίας σ' ένα άρωμα!

To La vie est belle της Lancôme έρχεται σε μία νέα, μαγευτική εκδοχή! 

Το να χαμογελάτε στη ζωή και στις προοπτικές της είναι το πρώτο βήμα προς την ευτυχία και η Lancôme βάζει τη δική της πινελιά, τυλίγοντας τις αισθήσεις μας με μια υπέροχη ευωδιά.

Ο λόγος για το La vie est belle, την πεμπτουσία του θρυλικού πρώτου αρώματος λαχταριστής ίριδας της Lancôme, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 4 κορυφαία γυναικεία αρώματα παγκοσμίως και σήμερα έρχεται σε μια νέαu εκδοχή με εξαιρετικά υψηλή συμπύκνωση!

Αυτή η τέλεια αρωματική συνένωση, που δημιουργήθηκε αρχικά για το L'Eau de Parfum, αναδεικνύεται τώρα σε ένα νέο επίπεδο για το L'Absolu de Parfum που απομονώνει τα βασικά συστατικά και τα αναδεικνύει, συνθέτοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα σε μια πιο χειμωνιάτικη εκδοχή!

Εξευγενισμένο, πιο έντονο, αισθησιακό αλλά και εξίσου αρμονικό, το νέο La Vie Est Belle L'Absolu de Parfum, συνδυάζει ιδανικά τις υπέροχες πρώτες ύλες και τα πολυτελή συστατικά του original αρώματος, επιτυγχάνοντας μια λεπτή ισορροπία που εντυπωσιάζει.

Οι απίστευτα απτές νότες ίριδας Pallida με τους βουτυρένιους και πουδρέ τόνους, εκφράζονται στο έπακρο, αποκτώντας ασυναγώνιστη φινέτσα. Η διάσημη λαχταριστή συμφωνία, ενισχυμένη με απολαυστική πραλίνα και φρούτα, όπως αχλάδι και μαύρο φραγκοστάφυλο, συνδυάζεται με μια ολοκαίνουργια συμφωνία βανίλιας. Επιβλητικά τονισμένη, εμποτίζει χαρούμενα το άρωμα με ακόμα περισσότερη κομψότητα, ένταση και αισθησιασμό. "Οι νότες της ίριδας και της λαχταριστής συμφωνίας αλληλοσυμπληρώνονται τόσο καλά που, παρά το γεγονός ότι τις τονίσαμε ακόμα περισσότερο για να δημιουργήσουμε ένα absolu, η ισορροπία τους διατηρείται απόλυτα. Αυτή η τέλεια αρωματική συνένωση, που δημιουργήθηκε αρχικά για το L'Eau de Parfum, αναδεικνύεται τώρα σε ένα νέο επίπεδο για το L'Absolu de Parfum. Σήμερα προσφέρουμε την πεμπτουσία του La vie est belle σε μια νέα έκδοση ακόμα πιο έντονη, που διατηρεί παράλληλα την απόλυτη αρμονία", υπογραμμίζει η Anne Flipo, μία από τις δύο διάσημες "μύτες" που δημιούργησαν αυτό το νέο άρωμα.

"Η καρδιά του πατσουλί προσθέτει τις βαθιές, ξυλώδεις νότες της. Το άρωμά της περιέχει λιγότερο καμφορά από το κλασικό αιθέριο έλαιο και είναι πιο ώριμο και καπνιστό, με τόνους νοτισμένου ξύλου. Οι νότες καρδιάς δημιουργούνται αποστάζοντας το αιθέριο έλαιο του πατσουλί σε μικρότερα κλάσματα, ώστε να επιλέξουμε μόνο τα πιο ενδιαφέροντα. Αυτό μας βοηθά να επιτύχουμε πιο καθαρό, πιο φωτεινό, πιο ζεστό, πιο ξυλώδες και πιο θηλυκό
αποτέλεσμα. Δεν είναι το ίδιο "σκοτεινό" με το συνηθισμένο πατσουλί, αλλά διατηρεί τη συγκινητική και μυστηριώδη πτυχή του", συμπληρώνει ο αρωματοποιός Dominique Ropion για το υπέροχο συμπύκνωμα ευτυχίας της Lancome.

Το μοναδικά λαμπερό και θηλυκό χαμόγελο της Julia Roberts ενσαρκώνει και αυτή τη νέα έκφραση του La Vie est belle, του αρώματος που ήρθε να φωτίσει με την αύρα του τις στιγμές μας.