Αυτό είναι το μυστικό για να καθυστερήσετε τη γήρανση!

Αυτό είναι το μυστικό για να καθυστερήσετε τη γήρανση!

Δείτε την πηγή που δίνει δύναμη στην επιδερμίδα σας! 

Πριν σας αποκαλύψουμε ποιο είναι το μυστικό, πάμε να δούμε λίγο την επιδερμίδα μέσα από το μικροσκόπιο: όπως ακριβώς το σώμα σας, έτσι και το δέρμα σας έχει το δικό του σύστημα άμυνας για να προστατεύεται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, το συναισθηματικό stress και τη γήρανση, παράγοντες που όχι μόνο αποδυναμώνουν το δέρμα αλλά καταστρέφουν και την όψη του.

Υπάρχουν συγκεκριμένα κύτταρα που διαφυλάσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος, τα κύτταρα Langerhans- που αποτελούν μόλις το 2%-5% της επιδερμίδας. Και σε αυτούς τους πολύτιμους φρουρούς της επιδερμίδας επικέντρωσε τις έρευνές του ο Dr Hosoi και η ερευνητική ομάδα της Shiseido,και απέδειξαν κάτι πολύ σημαντικό: ότι τα κύτταρα Langerhans όσο περνούν τα χρόνια και καθώς η επιδερμίδα μας εκτίθεται συνεχώς σε περιβαλλοντικές επιθέσεις και άγχος, δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε!

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, τα καταπραϋντικά ένζυμα που συντελούν στην άμυνα του δέρματος και εντοπίζονται στην επιφάνεια των κυττάρων Langerhans, μειώνονται καθώς περνούν τα χρόνια, με αποτέλεσμα να περιορίζεται και η άμυνα του δέρματος, με τα αποτελέσματα που βλέπουμε στον καθρέφτη μας.

shis1

Από σήμερα όμως τα πράγματα αλλάζουν: περνώντας μια βόλτα από τα stands της Shiseido θα βρεθείτε μπροστά στη νέα, θαυματουργή φόρμουλα που υπογράφει, το Ultimune Power Infusing Concentrate! Αποστολή του, να δώσει στο δέρμα τη δύναμη που χρειάζεται για να επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης για όσο το δυνατόν περισσότερο, ενισχύοντας τις πολλαπλές δυνάμεις του για αντίσταση, προστασία, ανάπλαση και ενδυνάμωση απέναντι στους επιβαρυντικούς παράγοντες του περιβάλλοντος!

Πώς το επιτυγχάνει: το Ultimune Complex που βρίσκεται στην καρδιά της συνθεσης, είναι ένας συνδυασμός 3 βασικών συστατικών (Bulgarian rosewater, Aqua-in-Pool, και β-Glucan) που αποδεδειγμένα βελτιώνουν την αμυντική δράση των κυττάρων Langerhans κατά 64%, διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύουν την ενυδάτωση και ενδυναμώνουν τη λειτουργία προστατευτικού φραγμού της επιδερμίδας.

Σε αυτά, προσθέστε και το εκχύλισμα από φύλλα Gingko Biloba, ένα ευρέως γνωστό αντιοξειδωτικό, και αρωματικά βότανα από την Ασία και τη Δύση, δηλαδή Perilla και άγριο θυμάρι, γνωστά για τις ισχυρές αντιβακτηριδιακές τους ιδιότητες.

Η υφή αυτού του θαυματουργού συμπυκνώματος είναι πλούσια αλλά απίστευτα δροσερή και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα ενώ το άρωμά του είναι ειδικά μελετημένο, με νότες τριαντάφυλλου και λωτού, που φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση.

Το Ultimune δεν είναι ακόμα ένα προϊόν αντιγήρανσης. Είναι αποτέλεσμα μιας έρευνας για το ανοσοποιητικό σύστημα του δέρματος που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην κοσμετολογία, με πολλές ακόμα προοπτικές. Το νέο δημιούργημα της Shiseido δοκιμάστηκε in vivo, και απέδειξε πως πράγματι έχει τη δύναμη να βοηθήσει τα πολύτιμα κύτταρα Langerhans να συνεχίσουν για μεγαλύτερο διάστημα να προστατεύουν την επιδερμίδα από τις επιθέσεις, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τη νεανικότητά της, κρατώντας το χρόνο μακριά της.