Ο χρόνος περνά και δεν τις αγγίζει! Μάθε τα μυστικά των σταρς!

Βιβή Αγγελάκη
Ο χρόνος περνά και δεν τις αγγίζει! Μάθε τα μυστικά των σταρς!

Οι πρωταγωνίστριες του Hollywood αποκαλύπτουν τα μυστικά που τις κρατούν λαμπερές!


Και ποια γυναίκα δεν τη φοβίζει ο χρόνος; Όποια κόλπα και να δοκιμάσουμε στο μακιγιάζ μας, όσο και αν προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε το look των αγαπημένων μας σταρ που βλέπουμε στις φωτογραφίες , αποτυγχάνουμε! Και κάτι τέτοιες ώρες είναι που θέλουμε να τρυπώσουμε μέσα στο σπίτι τους και να ανακαλύψουμε το μυστικό που τις κρατά πάντα νέες και λαμπερές ακόμη κι αν η ηλικία τους κοντεύει τα 50!

Ανακαλύψαμε λοιπόν τα μυστικά πέντε μεγάλων πρωταγωνιστριών του Hollywood που συνεχίζουν να ακτινοβολούν στο φακό και να μας εντυπωσιάζουν , παρά την ηλικία τους!


Kim Cattrall

9bfeb30292bae030274cc9ca4220f7e5

Η 58χρονη πλέον ηθοποιός μπορεί να μην παίρνει ένα σωρό από χάπια καθημερινά για να διατηρείται νέα , όπως η Samantha Jones στο Sex and the City , αλλά ακολουθεί μια αντιγηραντική θεραπεία σε καθημερινή βάση! «Οι αντιγηραντικές θεραπείες δεν πρέπει να εφαρμόζονται μόνο στο πρόσωπο αλλά σε όλο το σώμα» υποστηρίζει . Η Cattrall κάνει scrub σε ολόκληρο το σώμα της με γάντια απολέπισης κάθε μέρα για να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματός της, διατηρώντας το με αυτό τον τρόπο λαμπερό. «Αισθάνθηκα αμέσως το δέρμα μου πιο υγιές και φρέσκο» αναφέρει και εμείς την πιστεύουμε!


Cindy Crawford

64db74b1ecf8491544f8947143f5ca05

Ψάχνετε το μυστικό του λαμπερού δέρματος του σύντομα 50 χρονου supermodel; Κοιτάξτε στο ψυγείο σας! Η Crawford ψεκάζει το πρόσωπό της καθημερινά με πλήρες γάλα κρατώντας το μαλακό και απαλό. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα περιέχουν γαλακτικό οξύ, το οποίο συχνά υπάρχει ως συστατικό σε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, το οποίο καθαρίζει το δέρμα και το προστατεύει από την αφυδάτωση, χαρίζοντάς του παράλληλα ένα λαμπερό τόνο!

Sandra Bullock

f5ce1763e5c731c2c2a106c480cef507

Όσο και να ψάχνετε, δεν θα βρείτε ούτε μια φωτογραφία που να δείχνει την αγαπημένη ηθοποιό Sandra Bullock, που πρόσφατα έγινε 50, με κουρασμένα μάτια . Η ηθοποιός χρησιμοποιεί κάτω από τα μάτια της, μια κρέμα για τις αιμορροΐδες (ναι καλά διαβάσατε) για να τα κάνει να φαίνονται πιο ξεκούραστα! Η κρέμα αυτή περιέχει αντι-φλεγμονώδη συστατικά τα οποία εξηγούν και την αποτελεσματικότητά της.


Demi Moore

c99068194a0c8a58fd178f2704baa4da

Παρόλο που η Demi Moore έχει δοκιμάσει πολλά όσο αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας της, πιστεύει ότι το μυστικό για την περιποίηση της επιδερμίδας είναι πολύ απλό. « Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση» λέει η ίδια στο Marie Claire. Ενώ συνεχίζει «Δεν έχει σημασία πόσο αργά είναι, όταν μπαίνω σπίτι το βράδυ, πάντα καθαρίζω το πρόσωπό μου και φροντίζω να το ενυδατώνω . Πιστεύω ακράδαντα στο ότι αν κάθε γυναίκα φροντίσει για τη σωστή περιποίηση του δέρματός της, πραγματικά δεν θα χρειαστεί να βάζει make up!»

Halle Berry

e8fe360401101d4a39334217c7bf0609

Και ποια γυναίκα δεν έχει ζηλέψει την όμορφη και σφριγηλή επιδερμίδα της Halle Berry; Η ηθοποιός που σύντομα θα ενταχθεί στο club των 50, έχει πιο λαμπερή επιδερμίδα ακόμη και από πολύ μικρότερες γυναίκες! Το μυστικό της; Μετά τον καθαρισμό του προσώπου της κάθε πρωί, χρησιμοποιεί καθαρή βιταμίνη C για το πρόσωπό της και έπειτα εφαρμόζει μια ενυδατική κρέμα. Η βιταμίνη, που βρίσκεται σε αφθονία στα φρούτα, έχει τα οφέλη του τονωτικού κολλαγόνου που «επιδιορθώνει» τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην επιδερμίδα.