Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Άλλη μια εβδομάδα τελείωσε και οι σταρς έκαναν τις λαμπερές εμφανίσεις τους!

Μαζέψαμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σας τις παρουσιάζουμε! Πάρτε μια ιδέα λοιπόν, για το τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και σας πηγαινεί!

1. Katie Holmes

Μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της έκανε αυτή την εβδομάδα η 35 χρονη ηθοποιός, σε εκδήλωση για το Καρκίνο του Δέρματος. Επέλεξε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα και για το βραδινό μακιγιάζ της επέλεξε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, που έφερε τα χείλη της στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

spl872755 004

2. Michelle Monaghan

Μια αυστηρή χωρίστρα στη μέση και ένα χαμηλό ponytail υποστηρίζουν με μοναδική κομψότητα και χωρίς φλυαρίες μια glam βραδινή εμφάνιση, όπως βλέπουμε στο look της ηθοποιού. Στην ίδια λογική και το natural μακιγιάζ της, όπου το μολύβι ματιών χρησιμοποιήθηκε ως βασικό στοιχείο για να υπογραμμίσει το περίγραμμα και να αναδείξει το βλέμμα της.

spl873670 002

3. Anne Hathaway

Η ηθοποιός που τη γνωρίσαμε ως γλυκιά πριγκίπισσα στο "Princess Diaries" αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στα μαλλιά της. Την τελευταία φορά λοιπόν, την αφήσαμε με κοντό καστανό μαλλί και τώρα ο φακός των φωτογράφων την "τσάκωσε" με κάπως μακρύτερο μαύρο μαλλί! Η ηθοποιός προτίμησε τη χωρίστρα στο πλάι, ενώ κι αυτή επέλεξε να τονίσει τα όμορφα χείλη της με ένα κόκκινο- πιο ανοιχτό σε σχέση με την Katie Holmes- κραγιόν!

spl872008 001

4. Sarah Hyland

Η Sarah Hyland που ακόμα καλά καλά δεν έχει κλείσει τα 25, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή μας! Η νεαρή ηθοποιός που έκανε την εμφάνισή της συνοδευόμενη από το σκυλάκι της, επέλεξε ένα χαλαρό και ψηλο ponytail για τα μαλλιά της. Παράλληλα, το beauty look της πλαισιώθηκε από ένα εντυπωσιακό μωβ κραγιόν στα χείλη της, που έδενε αρμονικά με το λαδί φόρεμά της και από τα καλοσχηματισμένα φρύδια της!

spl873170 010

5. Doutzen Kroes

Το πασίγνωστο (και πανέμορφο) μοντέλο έφερε το καλοκαίρι στο κόκκινο χαλί με τις επιλογές της. Συνδύασε τα ανοιχτόχρωμα ρούχα της με ένα ανάλαφρο make up και χαλαρα waves- απλό και θηλυκό! Doutzen ό,τι και να φορέσεις το υποστηρίζεις με τον καλύτερο τρόπο!

spl870781 009

Διαβάστε ακόμη:

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Oι πλαστικοί χειρουργοί «προσκυνούν» τους Clooney-Alamuddin:Tι ζητούν μανιωδώς οι πελάτες;