Η κακόγουστη πλάκα της Beyoncé τελείωσε!

Βιβή Αγγελάκη
Η κακόγουστη πλάκα της Beyoncé τελείωσε!

H σταρ μάλλον το μετάνιωσε

Πέρασε ήδη μιάμιση εβδομάδα από τότε που η αγαπημένη σταρ εμφανίστηκε σε σταθμό στο Λονδίνο (μετά τις διακοπές της στο Παρίσι) με το νέο της hairstyle! Και φυσικά η εμφάνισή της αυτή δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τα μέσα!

Τα μικρά κακοκουρεμένα (και κολλημένα από τη λακ) φραντζάκια που έπεφταν στο μέτωπό της και δεν κάλυπταν ούτε το μισό σε συνδυασμό με το υπόλοιπο αχτένιστο μαλλί της, σχολιάστηκαν αρνητικά τόσο από τις μεγαλύτερες εφημερίδες και τα περιοδικά όσο και τα sites!

Κανείς δεν μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή τη στιλιστική παράνοια της σταρ, η οποία απογοήτευσε τους fans της σε όλο τον κόσμο!

Το κακόγουστο στην κυριολεξία αστείο της Beyoncé όμως τελείωσε! Η σταρ κατάλαβε το λάθος της και επανήλθε στα φυσιολογικά της γούστα!

Τα μικρά (απαίσια) φραντζάκια της ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Μάλιστα, σε προχθεσινή έξοδό της στο Λονδίνο, ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» με το παλιό, sexy look στα μαλλιά της που όλοι αγαπήσαμε: Μακριά καστανόξανθα μαλλιά με ελαφριές μπούκλες στο τελείωμα!


Την sexy εμφάνισή της συμπλήρωνε ένα δερμάτινο jacket, το καπέλο, η μίνι φούστα της και τα ψηλοτάκουνα μποτάκια που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της!


Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες!

1414171255288 Image galleryImage EXCLUSIVE Beyonce seen le
1414171298070 Image galleryImage EXCLUSIVE Beyonce seen le
1414171283342 Image galleryImage EXCLUSIVE Beyonce seen le

Αυτή είναι η παλιά καλή εντυπωσιακή Beyoncé που όλοι αγαπήσαμε!!!

Διαβάστε ακόμα:

Ελπίζουμε να είναι περούκα! Δείτε το νέο look της Beyoncé!

Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!