Η αλλαγή της Jessica Simpson μας ενθουσίασε!

Βιβή Αγγελάκη
Η αλλαγή της Jessica Simpson μας ενθουσίασε!

Τόλμησε κάτι διαφορετικό!

Μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να ξοδεύει το αστρονομικό ποσό των 1.000.000 δολαρίων ετησίων μόνο και μόνο για να φαίνεται όμορφη και πάντα λαμπερή σε κάθε της εμφάνιση, η Jessica αποφάσισε να τολμήσει μια αλλαγή στην κόμη της! Αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της κάνοντας ένα μακρύ καρέ που έφτανε μέχρι τους ώμους της, διατηρώντας πάντα το ξανθό τους χρώμα!

Φυσικά η 34 χρονη σταρ φρόντισε να ενημερώσει τους fans και followers της, ποστάροντας το βράδυ του Σαββάτου το νέο hairstyle της στο Instagram, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αγαπημένους της κομμωτές (Roque Jimenez και Rita Hazan ) τόσο για το κούρεμα όσο και για το χρώμα!

rs 600x600-141025174057-600.JessicaSimpson-jmd-102514 copy 1

Μάλιστα ο Roque Jimenez ήταν ο κομμωτής που επιμελήθηκε το εντυπωσιακό hairstyle της Jessica στο γάμο της το καλοκαίρι με τον Eric Johnson. Τότε η ίδια έγραφε: « Το ξέρω πως κάθε νύφη είναι όμορφη, αλλά σας ευχαριστώ για το μοναδικό αποτέλεσμα, την ομορφότερη μέρα της ζωής μου!» ενώ μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες με όλα τα στάδια της κόμμωσής της μέχρι το τελικό αποτέλεσμα! Ενθουσιασμένη με το τωρινό look της Jessica, η Rita Hazan, έγραψε κι αυτή στα social media για το νέο hairstyle!

10744639 789869461054657 1180923651 n

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Simpson, έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στο περιοδικό Glamour, αποκαλύπτοντας πως όσο μεγαλώνει , τόσο πιο πολύ δέχεται και αγαπά τον εαυτό της.

«Μεγαλώνοντας έχω αποκτήσει αυτοπεποίθηση και αρχίζω να βασίζομαι όλο και περισσότερο στις δυνάμεις μου. Γιορτάζω ακόμη και τις πιο μικρές νίκες μου. Σίγουρα δεν είμαι τέλεια, αλλά όταν κοιτάζω στον καθρέφτη, είμαι περήφανη για τη γυναίκα που βλέπω. Δεν είμαι μόνο μητέρα, σύζυγος και κόρη-είμαι εγώ, η Jessica!»

Πολύ μας άρεσε το νέο hairstyle της Jessica! Εσάς;

Διαβάστε ακόμη:

Γρήγορα μυστικά ομορφιάς από την Katie Holmes!

Ποια σταρ ξοδεύει 1.000.000 δολάρια το χρόνο για να φαίνεται ωραία;