Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Τα τοπ 5 beauty looks της εβδομάδας!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας που πέρασε!

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και οι διάσημοι του Hoolywood έκαναν τις λαμπερές εμφανίσεις τους!

Μαζέψαμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα και σας τις παρουσιάζουμε! Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν οι αγαπημένες μας σταρς και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

1.Gwyneth Paltrow

Η εντυπωσιακή ηθοποιός έκανα τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς σε αυτή την εμφάνισή της! Επιλέγοντας ένα μαύρο κουστούμι - που είχε όμως αρκετές sexy λεπτομέρειες - η Gwyneth υποστήριξε το όλο look πιάνοντας τα μαλλιά της ένα χαμηλό ponytail με αυστηρή χωρίστρα στη μέση! Τόνισε μόνο τα χείλη της με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν αποδεικνύοντας ότι κάθε γυναίκα μπορεί να απογειώσει μια εμφάνισή της, χωρίς ιδιαίτερες φλυαρίες και περιττές επιλογές στο μακιγιάζ της!

spl879053 002

2. Kate Hudson

Τι να πούμε για αυτή την ηθοποιό; Δεν προλαβαίνουμε τις αλλαγές που τολμά στα μαλλιά της! Η Kate ξάφνιασε με την επιλογή της να κάνει ροζ ανταύγειες με αφορμή την εκστρατεία για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού! Ναι καλά διαβάσατε ροζ! Το νέο χρώμα στα μαλλιά της τράβηξε την εβδομάδα που μας πέρασε την προσοχή όλων στην κόμη της! Ο συνδυασμός του ροζ και ξανθού χρώματος έδινε ένα παιχνιδιάρικο και νεανικό αέρα στο look της, ενώ ταυτόχρονα φώτιζε το πρόσωπό της! Το απαλό όμορφο ροζ χρώμα του ρουζ της έδινε μια μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα της!

MTI1NTQyMzYzMDE4OTQ4NTc4

3. Taylor Swift

Η αγαπημένη σταρ έκανε τη διαφορά στο manicure της! Αποφάσισε λοιπόν ένα μπλε χρώμα στα νύχια της- τα οποία διατηρεί σε μικρό μήκος- το οποίο ταίριαζε με τη μπλε σκιά ματιών που χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της! Η Taylor με αυτόν τον τρόπο απέδειξε πως κάθε γυναίκα κάνοντας τους σωστούς συνδυασμούς μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε χρώμα επιλέξει για το mani της!

nails

4. Emma Watson

Η Emma που ακόμα καλά καλά δεν έχει κλείσει τα 24, κατάφερε να κερδίσει την προσοχή μας και να αποδείξει ότι αν και μικρή σε ηλικία γνωρίζει τα μυστικά της ομορφιάς! Η νεαρή ηθοποιός επέλεξε ένα χαλαρό κότσο για τα μαλλιά της, ενώ το beauty look της πλαισιώθηκε από ένα εντυπωσιακό φούξια κραγιόν στα χείλη της και από τα καλοσχηματισμένα φρύδια της!

emma2

5. Angelina Jolie

Για το τέλος δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε την αγαπημένη ίσως ηθοποιό των περισσότερων γυναικών αυτή τη στιγμή , την Angelina Jolie! Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την ηθοποιό με τον άντρα της -που είχαμε καιρό να δούμε- στα γυρίσματα του πρώτου κινηματογραφικού project του ζευγαριού , By The Sea. Η Angelina Jolie μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να γίνει και πάλι ξανθιά (θα την θυμάστε στην ταινία 60 seconds) αλλά μόνο για την ταινία! Έστω και με περούκα, είδαμε ξανά την Angelina ξανθιά!

1746dcc7f807965f4d7f4703535118a71e803558

Διαβάστε ακόμη:

Ποια σταρ ζήλεψε το μαλλί της Jessica Simpson;

Η Doutzen Kroes ξέρει το σωστό τρόπο για να «φοράτε» το άρωμά σας!