Μάθετε τα μυστικά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα από τη Bobbi Brown!

Βιβή Αγγελάκη
Μάθετε τα μυστικά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα από τη Bobbi Brown!

Γίνετε η make up artist του εαυτού σας! 

 

 

Και ποια γυναίκα δεν θέλει μια λαμπερή, αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Από την άλλη, πόσες από εμάς ξέρουν τα σωστά μυστικά ομορφιάς, προκειμένου να την αποκτήσουν;

Αδιαμφισβήτητα, ένα από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο της ομορφιάς που λατρεύει τη φυσικά λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι η Bobbi Brown! Χρόνια στο χώρο, έχει αποδείξει μέσα από τις δικές της σειρές προϊόντων με έμφαση στις βάσεις μακιγιάζ, το foundation, το make up, το concealer, πως γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά για ένα υπέροχο, αψεγάδιαστο πρόσωπο.

Αυτά τα κορυφαία μυστικά ομορφιάς, θα αποκαλύψει στο κοινό την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου (17.30- 20.30), στο counter της Bobbi Brown που βρίσκεται μέσα στο νέο πολυκατάστημα attica Τσιμισκή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Η guest make up artist Μαρία Παγωνάκη θα είναι εκεί για να «παραδώσει» ένα μίνι make up μάθημα και να μοιραστεί τα μυστικά για μια τέλεια επιδερμίδα με όλες εσάς! Μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το νέο εικονικό Skin Foundation Stick της Bobbi Brown, που υπόσχεται τέλεια φυσική κάλυψη !

Γίνετε εσείς η make up artist του εαυτού σας, εύκολα και απλά με τις συμβουλές της Bobbi Brown!